Vojna akademija?

Slazem se sa tim u vezi te serije,sad ce se svi prijavljivati i oni koji su sad prvi put culi za VA,a oni koji vec dugo to zele mozda nece imati priliku....ja isto zelim to da upisem,to mi je zelja vec duugo,pripremam se vec,pa sad videcemo...:) Da li neko zna kad ce otprilike prijave,znam da su prosle godine bile od 15. februara....?

Najverovatnije i sada ce biti tako :think:
Ove godine bice mnogo veca konkurencija, zato se spremaj sto bolje mozes, nemoj mnogo da se cimas za fizicko, matematika ti je najvaznija :D
Pozz :)

Nije uopšte teško upisati akademiju, nemojte se toliko bojati. kad vidite kakvih pajsera ima na prijemnom(a i na školovanju), neko ko je iole odgovoran čovek i želi to da upiše, uložiće dovoljno truda za upis bez da se polomi sav. Dođe na prijemni nije ni pokušao da se spremi, dođe i čeka da mu padne s neba...ili ima variantu za već dobro poznat način završavanja poslova u srbiji...
Matematika je najbitnija jer nosi najviše bodova, a i ona je laka. Fizičko nije lako za max bodova, ali je lako za srednji broj bodova.
psiho testova se isto ne bojte, pošto teoretski može bilo ko da konkuriše, njihov je posao da profiltriraju i spreče nekoga ko je baš lud. da sam ja psiholog izbacio bih naknadno još jedno 70% onih koji su primljeni tamo al nisam. taki su im kriterijumi. ne gledaju oni sad tu jel si seo ovako il onako, jesi odgovorio ovako ili bez one reči itd... samo se ponašajte normalno.

To ti je test licnosti od 296 pitanja. Odgovaras sa: potpuno tacno, delimicno tacno, nisam siguran, delimicno netacno, potpuno netacno. Vise od pola pitanja se ponavljaju, ali u suprotnom obliku. Negde gde si rekao potpuno tacno, kasnije moras odgovoriti potpuno netacno, jer je pitanje promenilo oblik. Npr: "Da li vazis za osobu koja se istice u drustvu i preuzima inicijativu u grupi?" Ako na ovo pitanje odgovoris sa potpuno tacno, na pitanje: "Vazim za osobu koja se ne istice u drustvu i ne volim da preuzimam inicijativu." moras odgovoriti sa potpuno netacno. Ti psiho testovi se rade na kompjuteru, i jednom kada predjes na sledece pitanje ne mozes se vratiti na prethodna.

To ti je test licnosti od 296 pitanja. Odgovaras sa: potpuno tacno, delimicno tacno, nisam siguran, delimicno netacno, potpuno netacno. Vise od pola pitanja se ponavljaju, ali u suprotnom obliku. Negde gde si rekao potpuno tacno, kasnije moras odgovoriti potpuno netacno, jer je pitanje promenilo oblik. Npr: "Da li vazis za osobu koja se istice u drustvu i preuzima inicijativu u grupi?" Ako na ovo pitanje odgovoris sa potpuno tacno, na pitanje: "Vazim za osobu koja se ne istice u drustvu i ne volim da preuzimam inicijativu." moras odgovoriti sa potpuno netacno. Ti psiho testovi se rade na kompjuteru, i jednom kada predjes na sledece pitanje ne mozes se vratiti na prethodna.
Koliko imas vremena za sve to :)

Back