Ma svu srecu vam zelim da ako do godine budemo kolege 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Sandra!Prvo matis pa fizicko i sve to u istom danu xD lupam matis ti pocinje u 11 radis do 1 i u pola 2-2 ti pocinje fizicka provera.. Ides na neke opste preglede.. Visina, tezina, pritisak i to je toBar kod mene bilo
![]()
fizicki uveliko spreman![]()
Mmmm... da.
Spremaj se jos... i jos.Zapamti ovo JOS... I JOS, pa kad to cujes na Akademiji (na fizickom) setices me se...
![]()
Јел зна неко где може да се набави збирка са задацима који су потребни за пријемни, ако може да се набави?
pitanje postavljeno po 7432452 put do sada ... ima je u PDF-formatu , moze neko da ti je posalje , a i u vojnom odseku bi trebalo da ima
![]()
I ja tebe na 2. delu selekcije... pa, onda na Akademiji i tako..., ocekujem te tamo za vreme prijemnog-da znassss !
![]()
Jel znate kda opišete detaljno lekarske preglede,pogotovo zubne. Jel može neko da prođe zubno ako je lomio zub?
Мене такође занима какве су физичке припреме на ВА, јел тешко?
zubni pregledi za opste smerove su ti da nemas pokvaren zub , za v.v su stroziji -npr:neophodan je pravilan zagrizaj ..
mis'im da ti ne predstavlja problem lom zuba ..![]()
А знаш ли какви су психолошки прегледи?
ma i to su tako reci svi prolazili , imas razgovor sa psihologom i jos par nekih testova ..na kojima ne smes dobiti ocenu 2 ... ..i naravno nemas medicinsku falinku u "glavi" , ne cupkas, grickas nokte , da nisi nervozan,ne lizes usne .. itd ...![]()