Vojna akademija?

Аха, шта сад би војско? Кад смо Маслињави и ја овде писали есеје покушавајући да објаснимо како војска функционише, славно смо били изигнорисани. Људи, схватите, реклама је једно, а шта се стварно дешава тамо је нешто сасвим друго. Разочарења се само могу наслутити када видите како неки полуспособни пролазе јер имају неког да "каже лепу реч" за њих, а они који вреде ће посустати под трендом свеколиког усредњавања. Они који се истичу, погурај их мало према средини, не ваља да неки буду бољи од осталих...е тада одеш из војске, а сам Бог зна како ћеш платити дуг.
Момци и девојке, памет у главу. Ко може, боље нека проба са ЕТФ-ом, ПМФ-ом или нечим што му лежи, неће се покајати.
Пуно поздрава, среће и памети жели вам бивши официр.

Poslednja izmena:
Аха, шта сад би војско? Кад смо Маслињави и ја овде писали есеје покушавајући да објаснимо како војска функционише, славно смо били изигнорисани. Људи, схватите, реклама је једно, а шта се стварно дешава тамо је нешто сасвим друго. Разочарења се само могу наслутити када видите како неки полуспособни пролазе јер имају неког да "каже лепу реч" за њих, а они који вреде ће посустати под трендом свеколиког усредњавања. Они који се истичу, погурај их мало према средини, не ваља да неки буду бољи од осталих...е тада одеш из војске, а сам Бог зна како ћеш платити дуг.
Момци и девојке, памет у главу. Ко може, боље нека проба са ЕТФ-ом, ПМФ-ом или нечим што му лежи, неће се покајати.
Пуно поздрава, среће и памети жели вам бивши официр.
potpisujem

situacija na VA, a i u Vojsci Srbije je uzasna da gora ne moze biti. eto npr ja sam imao 79 poena, konkurisao sam vojno vazduhoplovstvo i zbog toga su me pozvali u ponedeljak 16.05. na lekarski pregled predvidjen posebno za pilote. nazalost u utorak sam pao na ultrazvuku srca, mada se tad nisam obeshrabrio, nego sam nastavio u cetvrtak sa pregledima, tj uradio sam sve predvidjene testove i bio sam na razgovoru sa psiholozima (u pitanju su 2 doktorke) gde mi one kazu da sam jako lose uradio test licnosti zbog cega su me i oborili. znaci neverovatno, "kvazi" test licnosti me pokazao onakvim kakav ja uopste nisam, "agresivan i depresivan". a bitno je to da sam juce na lekarskom pregledu na karaburmi spoznao vrhunac cele price vezano za vojnike ugovorce. naime juce su oni takodje imali sa nama lekarski, i jedan medju njima je imao u dosijeu da je pretukao nekog vojnika u skorije vreme, i taj isti lik ode na razgovor kod psihologa kod koga sam ja bio u cetvrtak, i naravno nisu ga oborili. eto kakva je to nasa Vojska.
ili samo primera radi, devojka koja je prosla intervju kod psihologa i pojedine psiho-testove za pilote u utorak (kasnije je pala na ocnom), nije prosla psiho-analizu za drugu zelju.

pa štas mislio. što kaže meda, da tek vidite kaubojštinu sa ispitima. kako se tu prepisuje i vara, ja to nigde nisam video. da 90% ljudi vara na jednom običnom kolokvijumu, više niko ni ne pokušava od njih da uči. oni se pred kolokvijum pripreme za varanje, i to je to. i uopšte se niko tu ne nervira, rutinski zahvat.

Back