Mokranjac1856
Početnik
- Poruka
- 20
Ljudi prijavilo se 1300 a primaju 170.... ima li treme i ima li jos neko osim mene ko ne bi voleo da upise a cale i keva ga teraju da upise???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacan je 14. zadatak,sta ti nije jasno?.....
Hahaha, zezam se breja idem 10 og....odakle si?
i ja polazem 10. ;D
i prvi zadatak je malo netačan,oni dobijaju konačno rešenje 32,30 umesto 32 jer je 56*3*4*55/55*21=32...sledeće godine kad budu stavljali testove na sajt ovi koji budu skidali moraće da proveravaju rešenja...
![]()
i prvi zadatak je malo netačan,oni dobijaju konačno rešenje 32,30 umesto 32 jer je 56*3*4*55/55*21=32...sledeće godine kad budu stavljali testove na sajt ovi koji budu skidali moraće da proveravaju rešenja...
![]()
znam na koje mislis nije to greska nego su rezultat 32 odvojili zarezom pa su ti onda pored uporedili taj rezultat sa resenjem 30<32
više vas ovde govori/piše zadaTci....
Lekarski je 16. Maja, ali prvo treba da prodjes prvi deo selekcije...Ojha ljudi. PuertoRiko iz in da haus!jel zna neko da mi kaze kad su lekarski? hvala unapred
Ide, nije lose...ljudi koliko mozete da uradite zgibova, kako vam idu fizicka spremanja?
e extra,bas,bas,extraaaaaa!Ja sam iz Beograda,iz odakle ste vi?
![]()
Beograd i Valjevo su 10.
ja sam iz Valjeva![]()
![]()
Njama? ti i ja cemo izgleda sami na prijemni u utorak![]()
[SUP][/SUP][SUB][/SUB]
![]()
e to to hvala burazcuo sam tu raznih prica i o tome da svaka disciplina nosi 3,75 boda pa zato pitam
Njama? ti i ja cemo izgleda sami na prijemni u utorak![]()
[SUP][/SUP][SUB][/SUB]
![]()