Vojna akademija?

Не знам да ли је неко приметио, али мислим да у 5-ом задатку са прошлогодишњег теста постоји грешка у решењу... Пише производ свих реалних решења, они су рачунали овде (-3)х2 = -6, а притом -1 су изоставили? Можда грешим, али ако би неко могао да појасни...

Не знам да ли је неко приметио, али мислим да у 5-ом задатку са прошлогодишњег теста постоји грешка у решењу... Пише производ свих реалних решења, они су рачунали овде (-3)х2 = -6, а притом -1 су изоставили? Можда грешим, али ако би неко могао да појасни...
-1 ne ispunjava uslov zadatka,jer velicina pod korenom mora biti veca ili jednaka 0

Pogledaj uslov zadatka... Potkorena velicina je veca ili jednaka nuli. Zameni -1 za x u korenu i dobices koren iz - 2, a to ne moze... Nadam se da razumes? :)

-1 nije u oblasti definisanosti,kad resis uslov (da je pod korenom vece ili jednako 0)

Trema ce poceti u ponedeljak, kad idem na prijemni.
Brate niko ne moze da te natera, imaces dosta problema ako upises nesto sto ne volis, a jos vise ako odustanes (1 godina na VA je 3000-4000e) pa sad ti vidi.

Boli me uvo..Brate ako nista makar necu imati tremu,imam 38 iz skole,2400 trcim 8,53,skacem 2,65, 60m trcim 7,6 i radim 11 zgibova..Iz matematike sve 4 godine imam 5,,,I molim Boga da ne upisem,koji ce mi djavo u zivotu da me neko jase 4 godine ni za sta,posle toga imam platu 600 e,umesto da se zezam po Bg

Е како сам се зајебао, урадио сам услов тај и добијем (- беск. до -2] U [1, плус. беск), и све мислим па -2 веће од -1, онда и то долази у обзир... Хвала у сваком случају, моја непажња.

Е како сам се зајебао, урадио сам услов тај и добијем (- беск. до -2] U [1, плус. беск), и све мислим па -2 веће од -1, онда и то долази у обзир... Хвала у сваком случају, моја непажња.

ma opusteno i ja sam tu zapeo i bas sam danas hteo da iznesem to ovde al *** pretekao si me :) sad je i meni jasnije

Boli me uvo..Brate ako nista makar necu imati tremu,imam 38 iz skole,2400 trcim 8,53,skacem 2,65, 60m trcim 7,6 i radim 11 zgibova..Iz matematike sve 4 godine imam 5,,,I molim Boga da ne upisem,koji ce mi djavo u zivotu da me neko jase 4 godine ni za sta,posle toga imam platu 600 e,umesto da se zezam po Bg

Pa ti najbolje sam odluci sta hoces, uvek mozes da "kiksnes" na prijemnom i da to kazes svojima.
Ja imam 36 iz skole i moram da priznam da si bolji od mene iz trcanja i skoka u dalj, a radim 12-14 zgibova.

poslednji na listi je imao 54.19 bodova (a bio je oko 360-og mesta ) ....dakle sa 54 je moglo da se upadne .... postoji rang lista ...
ja i patkica idemo u subotu ,dakle prvi smo .. ;)

Срећно вам било, немој да вас трема савлада.
Ако вам није проблем, да нам јавите како је било, какав је био тест из математике, ваше утиске итд... ;)

Back