Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-1 ne ispunjava uslov zadatka,jer velicina pod korenom mora biti veca ili jednaka 0Не знам да ли је неко приметио, али мислим да у 5-ом задатку са прошлогодишњег теста постоји грешка у решењу... Пише производ свих реалних решења, они су рачунали овде (-3)х2 = -6, а притом -1 су изоставили? Можда грешим, али ако би неко могао да појасни...
Не знам да ли је неко приметио, али мислим да у 5-ом задатку са прошлогодишњег теста постоји грешка у решењу... Пише производ свих реалних решења, они су рачунали овде (-3)х2 = -6, а притом -1 су изоставили? Можда грешим, али ако би неко могао да појасни...
Не знам да ли је неко приметио, али мислим да у 5-ом задатку са прошлогодишњег теста постоји грешка у решењу... Пише производ свих реалних решења, они су рачунали овде (-3)х2 = -6, а притом -1 су изоставили? Можда грешим, али ако би неко могао да појасни...
Ljudi prijavilo se 1300 a primaju 170.... ima li treme i ima li jos neko osim mene ko ne bi voleo da upise a cale i keva ga teraju da upise???
Trema ce poceti u ponedeljak, kad idem na prijemni.
Brate niko ne moze da te natera, imaces dosta problema ako upises nesto sto ne volis, a jos vise ako odustanes (1 godina na VA je 3000-4000e) pa sad ti vidi.
Brate niko ne moze da te natera, imaces dosta problema ako upises nesto sto ne volis, a jos vise ako odustanes (1 godina na VA je 3000-4000e) pa sad ti vidi.
Е како сам се зајебао, урадио сам услов тај и добијем (- беск. до -2] U [1, плус. беск), и све мислим па -2 веће од -1, онда и то долази у обзир... Хвала у сваком случају, моја непажња.
Boli me uvo..Brate ako nista makar necu imati tremu,imam 38 iz skole,2400 trcim 8,53,skacem 2,65, 60m trcim 7,6 i radim 11 zgibova..Iz matematike sve 4 godine imam 5,,,I molim Boga da ne upisem,koji ce mi djavo u zivotu da me neko jase 4 godine ni za sta,posle toga imam platu 600 e,umesto da se zezam po Bg
oo des imenjaceja idem isto 9og odakle si?
ja planiram 9 bodova iz fizicko...
al zato iz mat idem na svih 45,i imam 36 iz skole..sa kolku su bodova ranije upadali?
poslednji na listi je imao 54.19 bodova (a bio je oko 360-og mesta ) ....dakle sa 54 je moglo da se upadne .... postoji rang lista ...
ja i patkica idemo u subotu ,dakle prvi smo ..![]()
ma nemas frke , ali iz sata u sat nervoza je sve veca ....Срећно вам било, немој да вас трема савлада.
Ако вам није проблем, да нам јавите како је било, какав је био тест из математике, ваше утиске итд...![]()