Vojna akademija?

sad ti da odes bez sporCke opreme, budes tamo ko prase u teheranu. kazes tako su mi rekli, bice ti djavo kriv. tvoji problemi su tvoja stvar. iako je krivica njihova.
jel vidite koji je to haos nerad i neorganizacija? umesto da vam pevaju o svemu u vojnom odseku, oni blage veze nemaju. ali krivci sede u beogradu, i oni sami nece znati kako sta do 2 dana pre, i onda je pitanje koga ce o tome obavestiti...
e u pm,pa mozda cekaju zadnji dan da nas obaveste (ma stavili bi bre oni to na sajtu da ima promena ;) ),ovi kod mene u v.odseku ko' s marsa da pali,ja vise znam od njih sto se tice VA .......... :D

Potpuno isti slučaj...ne zna se ko pije, a ko plaća...
zna se. vi placate, i kadeti placaju. pravo pitanje je ko vise pije tamo u kantini...

e u pm,pa mozda cekaju zadnji dan da nas obaveste (ma stavili bi bre oni to na sajtu da ima promena ;) ),ovi kod mene u v.odseku ko' s marsa da pali,ja vise znam od njih sto se tice VA .......... :D
da, to bi bilo logicno tebi, meni i ostalim zdravim ljudima. a ja kad god sam u celoj toj prici zakljucio da je nesto logicno, opet sam uhvatio sebe kako ocekujem previse. i moji isto u vojnom odseku su bili kao pali s marsa, a ovo je vojni odsek novi sad, u kome je sediste prve brigade KoV, a ne napusteni magacin pogranicne karaule...di ima dima ima i vatre...

e ja sam dobio poziv iz opstine, otisao i potpisao da sam obavesten o datumu prijemnog...ako vam je frka, nazovite vojni odsek i pitate da li su dobili spisak kandidata koji polazu...trebalo bi da u roku od dva, tri dana sve opstine dobiju spiskove..

Јел зна неко како ће се бодовати физичка спремност? На сајту ВА пише да се добијају бодови за сваку дисциплину од 30 до 100 па се потом сабрани бодови деле са 4, и онда у табели видиш у коју си оцену добио нпр. довољан, добар, врло добар и одличан, јел може неко да ми појасни како се распоређују бодови од максимум 15?

Јел зна неко како ће се бодовати физичка спремност? На сајту ВА пише да се добијају бодови за сваку дисциплину од 30 до 100 па се потом сабрани бодови деле са 4, и онда у табели видиш у коју си оцену добио нпр. довољан, добар, врло добар и одличан, јел може неко да ми појасни како се распоређују бодови од максимум 15?

Ako 15 podelis sa 4 to je 3.75, sto znaci da jedna disciplina maksimalno nosi 3.75 bodova. Onda izmeris sam sebe i izracunas u procentima koliko bi mogao da imas bodova, ako ne znas kako se to radi, javi se na pp.

nije tacno da svaka disciplina nosi po 3.75 ... nego postoji bodovanje kao iz tabele .... za odlican ti treba 81-100 bodova (15 poena ) ,vrlo dobar 61-80 (12 poena ) ,dobar 41-60 (9 bodova ) ... itd ...
za svaku disciplinu se moze dobiti 100 bodova .... pa ti izracunaj ... ne mora se sve odraditi za po 100 bodova da bi se dobilo 15 poena ..... odradis po 90 bodova svaku disciplinu i na konju si ..tj imas 15 ;)

nije tacno da svaka disciplina nosi po 3.75 ... nego postoji bodovanje kao iz tabele .... za odlican ti treba 81-100 bodova (15 poena ) ,vrlo dobar 61-80 (12 poena ) ,dobar 41-60 (9 bodova ) ... itd ...
za svaku disciplinu se moze dobiti 100 bodova .... pa ti izracunaj ... ne mora se sve odraditi za po 100 bodova da bi se dobilo 15 poena ..... odradis po 90 bodova svaku disciplinu i na konju si ..tj imas 15 ;)

tako je koki brale, reci im kad ne znaju :) bas ovako se boduje....

ja sam skolu skroz batalio mozda budem isao i na popravni :D....svo vreme sto imam dajem na matu a ono sto ostane koristim za trcanje i zgibove. ja sam odradio od oblasti izraze jednacine nejednacine kompl. br. eksponencijalne jed. logaritme geometriju - piramida - kupa - lopta - trougao aritmeticku i geometrijsku progr. ostalo sam batalio i sad sve ovo ponavljam i utvrdjujem do prijemnog. od fizickog sve cepam max jedino me skok u dalj zeza za sad 2 i 30

Back