znaci ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 283
ne otvara rokane,ali skinuo sam taj dokument jos ranije,sta te zanima ...je l ni vi ne mozete da otvorite ovu stranicu http://www.va.mod.gov.rs/documents/pdf/provere_fizickih_sposobnosti.pdf ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne otvara rokane,ali skinuo sam taj dokument jos ranije,sta te zanima ...je l ni vi ne mozete da otvorite ovu stranicu http://www.va.mod.gov.rs/documents/pdf/provere_fizickih_sposobnosti.pdf ?
e u pm,pa mozda cekaju zadnji dan da nas obaveste (ma stavili bi bre oni to na sajtu da ima promenasad ti da odes bez sporCke opreme, budes tamo ko prase u teheranu. kazes tako su mi rekli, bice ti djavo kriv. tvoji problemi su tvoja stvar. iako je krivica njihova.
jel vidite koji je to haos nerad i neorganizacija? umesto da vam pevaju o svemu u vojnom odseku, oni blage veze nemaju. ali krivci sede u beogradu, i oni sami nece znati kako sta do 2 dana pre, i onda je pitanje koga ce o tome obavestiti...
e u pm,pa mozda cekaju zadnji dan da nas obaveste (ma stavili bi bre oni to na sajtu da ima promena),ovi kod mene u v.odseku ko' s marsa da pali,ja vise znam od njih sto se tice VA ..........
![]()
je l ni vi ne mozete da otvorite ovu stranicu http://www.va.mod.gov.rs/documents/pdf/provere_fizickih_sposobnosti.pdf ?
zna se. vi placate, i kadeti placaju. pravo pitanje je ko vise pije tamo u kantini...Potpuno isti slučaj...ne zna se ko pije, a ko plaća...
da, to bi bilo logicno tebi, meni i ostalim zdravim ljudima. a ja kad god sam u celoj toj prici zakljucio da je nesto logicno, opet sam uhvatio sebe kako ocekujem previse. i moji isto u vojnom odseku su bili kao pali s marsa, a ovo je vojni odsek novi sad, u kome je sediste prve brigade KoV, a ne napusteni magacin pogranicne karaule...di ima dima ima i vatre...e u pm,pa mozda cekaju zadnji dan da nas obaveste (ma stavili bi bre oni to na sajtu da ima promena),ovi kod mene u v.odseku ko' s marsa da pali,ja vise znam od njih sto se tice VA ..........
![]()
ne otvara rokane,ali skinuo sam taj dokument jos ranije,sta te zanima ...
opa roki napredujes,znaci pale saveti ..msm ako ih koristis ...ma da vidim samo poenetj bodove
kokane, sad sam dosao sa trcanja, ravnih 9 min na 2.4
![]()
svaka cast...ma da vidim samo poenetj bodove
kokane, sad sam dosao sa trcanja, ravnih 9 min na 2.4
![]()
opa roki napredujes,znaci pale saveti ..msm ako ih koristis ..... 100 % moraju biti od pomoci ......
a sig inace moj grad je sediste najvece kasarne u Srbiji,msm bar je bila (valjda je i dalje ),ali opste rasulo sto se tice v.odseka ....
eo ti ga aleksandar napredovao za vise od minut .... ali ako ti je bas frka obrati mi seДај и нама савете за трчање![]()
Ko mora7 maja djurdjevdan..ko ce posle toga da trci majko milaaaaaa
kopml.brojevi, izrazi ,ona racunjanja ,jednacine,geometrijska tel,aritmetika za sad OK ,analiticka geom-tu i tamo ..... trigonometrija ,stereometrija ,nejednacineKo mora
Kako vam ide matematika?
7 maja djurdjevdan..ko ce posle toga da trci majko milaaaaaa
savet za upis na akademija..savet : samo trciti, trciti i trciti....![]()
zaboravio si ono najteze -skok u daljsavet za upis na akademija..
samo trcati, raditi zgibove..
a matematiku raditi raditi raditi raditi...![]()
e u pm,pa mozda cekaju zadnji dan da nas obaveste (ma stavili bi bre oni to na sajtu da ima promena),ovi kod mene u v.odseku ko' s marsa da pali,ja vise znam od njih sto se tice VA ..........
![]()
nije tacno da svaka disciplina nosi po 3.75 ... nego postoji bodovanje kao iz tabele .... za odlican ti treba 81-100 bodova (15 poena ) ,vrlo dobar 61-80 (12 poena ) ,dobar 41-60 (9 bodova ) ... itd ...Јел зна неко како ће се бодовати физичка спремност? На сајту ВА пише да се добијају бодови за сваку дисциплину од 30 до 100 па се потом сабрани бодови деле са 4, и онда у табели видиш у коју си оцену добио нпр. довољан, добар, врло добар и одличан, јел може неко да ми појасни како се распоређују бодови од максимум 15?
nije tacno da svaka disciplina nosi po 3.75 ... nego postoji bodovanje kao iz tabele .... za odlican ti treba 81-100 bodova (15 poena ) ,vrlo dobar 61-80 (12 poena ) ,dobar 41-60 (9 bodova ) ... itd ...
za svaku disciplinu se moze dobiti 100 bodova .... pa ti izracunaj ... ne mora se sve odraditi za po 100 bodova da bi se dobilo 15 poena ..... odradis po 90 bodova svaku disciplinu i na konju si ..tj imas 15![]()
pa roki msm ucim od najboljihtako je koki brale, reci im kad ne znajubas ovako se boduje....