Vojna akademija?

da nas ima vise ovakvih pametnih,kakva bi nasa vojska bila,kolko vise naprednija,nije sve u misicima

ja nisam rekao da je sve u misica, ali ***** ti coveka koji ne moze da uradi 15 zgibova!!!

p.s. : videcemo se na matematici....:per:

Da se oglasim i ja... Od vasih sposobnosti za prilagodjavanje, slusanje debila, gutanje knedla i drzanje jezika za zubima zavisi kako cete dozivljavati sve na VA... Ja licno 10 puta vise sam se iznervirala za ovih 7 meseci koliko sam na akademiji nego za ceo svoj zivot... No, dobro, zavisi i od toga sta ocekujete od akademije. Propaganda je cudo, sve je nasminkano, ali kako bi inace i privukli kandidate? Sve u svemu, ne smatram da je toliko lose kao sto sig kaze, mada su od ove godine od kad sam ja tu dosta toga promenili na bolje i uredili, ali definitivno nece biti onako kako mislite, na to budite spremni. Pozdrav za sve potencijalne buduce kolege :)

Па шта би ти нама искрено од срца препоручила, уписивати, или не? И дај зови колеге да нам пишу њихове утиске :D
kako to naizgled zvuci lagano "уписивати, или не " ... eee kad bi se to tako upisivalo,gde bi nam kraj bio .....hmm bolje formulisano pitanje bi bilo " konkurisati ili ne " ... ;)

Ма бре и мишићи и знање, нема или једно или дргуо :D
Елем, што се тиче овог стања на ВА, све су то неке приче чуо сам од овог, чуо сам од оног... Било би одлично када би се јавио неко ко тренутно студира на ВА да нам мало дочара то стање тамо, и да нас посаветује, али видим нешто их нема... Ајде бре, јављајте се и причајте како је тамо :)

Evo sad cu ti ja dati odgovor....ja imam tamo drugara, koji je 3 godina i prica sve najbolje o Akademiji.....nikad se nije pozalio i kaze da mu je extra tamo...pa sad vi razmislite......

Da se oglasim i ja... Od vasih sposobnosti za prilagodjavanje, slusanje debila, gutanje knedla i drzanje jezika za zubima zavisi kako cete dozivljavati sve na VA... Ja licno 10 puta vise sam se iznervirala za ovih 7 meseci koliko sam na akademiji nego za ceo svoj zivot... No, dobro, zavisi i od toga sta ocekujete od akademije. Propaganda je cudo, sve je nasminkano, ali kako bi inace i privukli kandidate? Sve u svemu, ne smatram da je toliko lose kao sto sig kaze, mada su od ove godine od kad sam ja tu dosta toga promenili na bolje i uredili, ali definitivno nece biti onako kako mislite, na to budite spremni. Pozdrav za sve potencijalne buduce kolege :)
što se nerviranja tiče apsolutno tačno. mene je stres izjedao, noću sam spavao na jedno oko. onog dana kad sam ih poslao di im je mesto, spavao sam ko beba, i probudio se odmoran posle isto toliko sati sna kao i ranije, verovali ili ne. razlika neopisivo velika.

Тест се реализује на летњем гимнастичком полигону ВА
Кандидат стане испод варатила, скочи и ухвати се рукама (натхватом) за притку. Исправан згиб је када кандидат из мирног виса снагом руку подигне тело, тако да брада пређе притку, након чега се враћа у почетни положај. Време извршења задатка је један минут.

jel to znaci da moze da se urade 10 zgiba za 20 sec. pa da se odmori 20 sec. pa da se urade jos 5?Jel vazno da li je uski ili siroki hvat?

Кандидат стане испод варатила, скочи и ухвати се рукама (натхватом) за притку. Исправан згиб је када кандидат из мирног виса снагом руку подигне тело, тако да брада пређе притку, након чега се враћа у почетни положај. Време извршења задатка је један минут.

jel to znaci da moze da se urade 10 zgiba za 20 sec. pa da se odmori 20 sec. pa da se urade jos 5?Jel vazno da li je uski ili siroki hvat?

Mozes da odmoris, ali ne tako sto ces se skinuti sa sipke, vec tako sto ces u prvobitnom polozaju da stojis posle tih 10 zgibova i da odmoris par sek (znaci onako da visis na sipci)... Ali to nije odmor, vec jos vece umaranje po meni... Tako da nema potrebe to da radis... :) Hvat ti je kao i na slici sto je na sajtu VA, znaci ne previse sirok....

ma ne isplati ti se da odmaras "20 sec" pa nastavljas ..... garant posle tog odmora na sipci ne mozes uraditi ni jedan zgib,dakle gubis snagu ...tako da ti je najbolje da u jednom pokusaju das sve od sebe + motiv vise zbog likova koji te posmatra i eto 15 komada ... :D

Sta god ja vama da kazem, vi cete svakako konkurisati/upisati :) I meni su pricali, ali ja sam to htela da osetim na svojoj kozi, jer ne dozivljavamo svi stvari na isti nacin... Ne kazem da se ja nisam uklopila, da mi je lose tamo, samo je totalno je drugacije od onoga sto vidite na televiziji ili internetu i drugacije od onoga sto sam ja ocekivala. Ima ljudi kojima je ovde odlicno, mozda ste bas vi ti kojima ce isto tako biti ;)

Ne znam koliko se radi tacno, moguce da 120 minuta kao sto "-nikola" kaze. A sto se tice zadataka - gledaju ceo postupak, jer ne boduju samo cele zadatke, vec daju i po 1 ili 2 boda ako ste odradili vecinu dobro a kraj samo zeznuli ili tako nesto... :)

Ако си заокружио погрешно решење, гледају ти цео поступак, па ти бодују поступак са 1 или 2 поена... Ако си заокружио тачно, 3 поена, и не гледају како си радио :)

Ако си заокружио погрешно решење, гледају ти цео поступак, па ти бодују поступак са 1 или 2 поена... Ако си заокружио тачно, 3 поена, и не гледају како си радио :)
ihh otkud ti to ,cisto sumnjam , . , mada bilo bi lepo ......
unusual _ :D , dobra si :D

Back