Foxbat
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
zlyy kako mislis da "Za svaki put za BG dobijate novac, prosli ili pali" ? nisam to znao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zlyy kako mislis da "Za svaki put za BG dobijate novac, prosli ili pali" ? nisam to znao
za cega ti je ****?![]()
Kada se prijavite, prvo idete u neku vojnu bolnicu na 2 sata, neki bezvezni pregled. Zavisi gde je bolnica dobijate novac za povratnu autobusku kartu do tog mesta- ako je u mestu odakle si-nista.
Kada odes na prijemni, posel nedelju dana te zovu iz vojnog odseka i dobijes novac u vrednosti autobuske povratne karte od tvog mesta do BG-a. Isto vazi i za lekarski kasnije, ako prodjes...
poslao me Branko nesto da mu odnesem. ja kucam, 3x ako ne odg. udjes, tako me Branko naucio. I udjem ja, cujem da je unutra. i pozdravim, on prestane da vice MUTI i meni se obrati, sta ocu. ja mu kazem i dam to sto treba i sve to i on sad ne zna gde je stao u vikanju. i ***** meni covek, mislio sam da nece da stane. Samo sam ga prekinuo RAZUMEM i on me gleda-slobodan si xD I odem xD Degen![]()
to su ti ovi novi, sto nisu spavali na zemlji nikad, pa su mekani i slabi sa PSomznači samo ono "razumem",a?nema razumem gospodine,ili razumem (pa npr potpukovniče),ili da gospodine...? jesu vam i za to čitali pravilo službe..?
![]()
dobar je sneg, taman da uvežbaš čišćenje snega ali bez alata. pošto tako ćeš tamo raditi.
Cistices ako upadnes.za 9 hiljada i beplatno skolovanje i govna bi cistio![]()
hhaaha 15 brate...![]()
auu sta tebe zanima ....pa jel ti toliko bitno koliko ces puta izaci u grad ., koliko ja znam fora' je da se upadne ..I ja razmisljam da upisem VA
Zanima me koliko cesto moze da se izlazi u grad na![]()
![]()