Vojna akademija?

sig, sutra ujutru imamo tu sociometriju... nisu to promenili.. ne znam kako sa tim, dal da se dogovorimo nesto, ili samo da izadjemo pa da napise ko kako hoce... :D
ljudi se dogovaraju cesto, ali to su deca i to se sve razyebe posle. nama su ukinuli da ocenjujemo devojke, jer smo bili dosta ogorceni na njih zbog nejednakog tretmana njih i nas. one zive kao na ekskurziji a mi kao u kasarni.
ne znam, pokusajte da se potrudite oko toga jer samo lud covek nebi zakljucio da te dve stvari nemaju veze jedna sa drugom. tamo se neguje hohstoplerija umesto rad. ako mene pitas, i najgori covek na svetu, najnepopularniji i sve, ukoliko on korektno obavlja sve sto mu se naredi, savesno pristupa svemu, dobar je sa ispitima, treba mu dati dozvolu. nije on tu da bi se dodvoravao kojekakvim nedoyebanim klincima, vec da postane ozbiljan covek. a vidis, ti moras da se dodvoravas nedoyebanim klincima da bi ostvario osnovno ljudsko pravo...cista glupost.
ali kao i sve, ako sam ne pokusas to da promenis, niko nece umesto tebe.

pozdrav svima nov sam ovde....necu smarati sa glupim pitanjima na koja ste vec 100 puta odgovarali nama "novima' samo me zanima kako se spremaju oni koji planiraju da upisu VA? ja sam jos od nove godine poceo da spremam matematiku a za fizicku spremu cekam malo toplije vreme

aaaa jel se to meni čini ili su ukinuli poseban uslov da ne smeš da imaš negativnu na polugodištu?? msm wtf,sad će još 3 soma da konkuriše pored ovih 2 haha biće haos,neće biti mesta ni za sve one koji imaju debelu vezu a kamoli za... ludnica... :p

aaaa jel se to meni čini ili su ukinuli poseban uslov da ne smeš da imaš negativnu na polugodištu?? msm wtf,sad će još 3 soma da konkuriše pored ovih 2 haha biće haos,neće biti mesta ni za sve one koji imaju debelu vezu a kamoli za... ludnica... :p

koja ce fora biti da konkurisu sa "kecom" na polugodju .... bezveze skroz --takav uslov treba da postave svakako .. !! ;) a sig --pa bilo bi lepo da prime i kog kandidata vise ...... :D ;) sta je 170 -naspram 1700 ... + dosta njih upadaju sa vojne gimnazije ..... ;)

vidi, i tih 170 je mnogo, nepotrebno je. na akademiji postoji hiperprodukcija kadeta, to i sami kazu. i cine svoje da ne zavrse svi. samo na vrlo neefikasan nacin. jer filtriraju pogresne ljude.
nisu brojevi ovde u pitanju. neka prime 50 ali pravih i kvalitetnih ljudi. ali zasto bi kad se ovaj narod sprda sa svime cega se dotakne. nista vise nikom nije sveto, nit je koga briga za posao, cast, drzavu itd... to postoji samo u glavama dece koja odlaze na konkurs....

ja ne vidim u konkursu da piše kolko primaju ljudi,a tih 170 sigurno se odnosi na kandidate iz građanstva,ne računajući ove iz VG-e... ali opet,malo je... :)

bilo bi lepo da je bez gimnzijalaca , raspitacu se .... videcemo ..170 je onda dovoljno .... jer se bar 1/3 prijavi spremna ,sa OK prosekom iz skole . a ostali idu na to da "imaju veze" ... i puno njih sa onim --"cisto da pokusam , nista me ne kosta "" .......... :) :) :p

bilo bi lepo da je bez gimnzijalaca , raspitacu se .... videcemo ..170 je onda dovoljno .... jer se bar 1/3 prijavi spremna ,sa OK prosekom iz skole . a ostali idu na to da "imaju veze" ... i puno njih sa onim --"cisto da pokusam , nista me ne kosta "" .......... :) :) :p

Moj drug je gimnazijalac i dolazi kod vas :lol:

Elem znam da nece da upadne nego mi zao da mu srusim snove . Jedino ako nema vezu .

Back