Vojna akademija?

ja ne znam ni da postoji informator. ako postoji, mogu misliti kakav je marketing to.
u vojnom odseku u novom sadu nisu blage veze imali da mi kazu bilo sta. sve ocekuju da Ja to vec znam, a ja nemam koga da pitam.

ja kad sam trebao da idem na prijemni dosao po neku kovertu veliku na kojoj pise datum i banjica do 20h. kao da sam snajperista pa sam dobio koga da roknem, sve sto me interesuje je u koverti.
medjutim kovertu ne smem otvarati i oni mi kazu dovidjenja. ja reko cekajte bre ja nista ne znam, sta ste mi ovo dali, sta banjica 20h gde ko sta kuda i kako?!?!
a ona zena me pogleda kaze ti ne znas? ja kazem pa ko mi je rekao? a ona je civil ne zna nista, i kao da mi pomogne, zove tu nekog mornara on dodje sav zbunjen sta je bilo, ona mu kaze a on mi iz licnog iskustva prica sta ja da ponesem na prijemni.......e tad mi je zasmrdelo nesto tu...

ja kad sam trebao da idem na prijemni dosao po neku kovertu veliku na kojoj pise datum i banjica do 20h. kao da sam snajperista pa sam dobio koga da roknem, sve sto me interesuje je u koverti.
medjutim kovertu ne smem otvarati i oni mi kazu dovidjenja. ja reko cekajte bre ja nista ne znam, sta ste mi ovo dali, sta banjica 20h gde ko sta kuda i kako?!?!
a ona zena me pogleda kaze ti ne znas? ja kazem pa ko mi je rekao? a ona je civil ne zna nista, i kao da mi pomogne, zove tu nekog mornara on dodje sav zbunjen sta je bilo, ona mu kaze a on mi iz licnog iskustva prica sta ja da ponesem na prijemni.......e tad mi je zasmrdelo nesto tu...
Nadam se da ja necu morati tako :D

Aj javi kad izadje konkurs, jer ovi kod mene u Pancevu nista ne znaju, a mene interesuje sta sve trebam da spremim od papira :P

U Kv-u izlazi krajem meseca konkurs. Dokumenta su ti: Izvod iz mat. knjige, drzavljanstvo, uverenje da si slobodnog bracnog stanja, da nisi osudjivan i te gluposti, kopija svedocanstva, 2 fotografije (neke lepse :rotf: ). Pisalo je negde na forumu sta sve treba. Ne znam treba li jos sta.

Poslednja izmena:
sig u pravu si,al svejedno,mora se gledati... :) ma čim izadje konkurs staviće ga na sajt,ja msm,i tamo će sve da piše,uglavnom ja ću postaviti sve na forum čim se dočepam konkursa...
Ae pa se vidimo u nedelju,ovi sa foruma neko ponesu nešto prepoznatljivo,da se prepoznamo hahahaha... :mrgreen:

mislim da ove godine imaju neke izmene na prijemnom iz fizickog...zbog velike kokurencije,bice tezi test...na foru neko trcanje,ali ne odmah 2400m,nego kao,lupam sad,500m pa pauza pa opet 500,i tako ko zna kolko..ali nisam siguran...
a pripreme uveliko traju..

Back