Vojna akademija?

Planiram da upisem VA...cuo sam da se na zdravstvenom pregledu gledaju visina i tezina???
visok sam 191cm i imam 74kg...sto je po takvim kriterijumima ispod granice,
da li treba da se popravim,ili se tezina ne uzima u obzir na pregledu???:think::think:

ма не гледа се да ли си мршав или дебео, једино ако ниси анорексичар или стотонац, само је битно да си здрав и да можеш физички тест да прођеш. Знам ја људе који са 70 кила раде 15 згибова, а знам и оне од 100...

vidi, to sto cu im ja reci verovatno ne moze da ih odvrati. to se poveruje tek kada se vidi.
ja sam dao uslov tamo, falila su mi 2 ispita da ocistim god do kraja, a to je jos bilo u avgustu, sto ce reci dovoljno vremena je jos bilo.
odgovor na tvoje pitanje zavisi od toga ko ga je postavio. meni sve to nije bilo vredno onoga tamo,i pored polozenih ispita i pored ogromnih para koje se moraju platiti.
iz toga mozda mozes steci dojam o tome koliko je vredno...

Сиг извини што ти сметам јел ми можеш само рећи који си био смер?
Ја бих уписао ВА па да знам који да прескочим смер.

Сиг извини што ти сметам јел ми можеш само рећи који си био смер?
Ја бих уписао ВА па да знам који да прескочим смер.

Pa zar ne vidis da covek nije otisao zbog smera, nego je otisao zbog neceg drugog. Tako da ti izbegavanje njegovog ili nekog drugog smera nece omoguciti da izbegnes ono zbog cega je on otisao. Nadam se da ti je sada jasnije morao sam da ti ovo napisem jer ocigledno nisi shvatio sustinu.

Back