Vojna akademija?

majstore čuem renovirali vam kantinu,a? doooobaaar... :mrgreen: :mrgreen:
imao bi ja stogod sad da ti kazem o tome. zapravo o mnogo toga.
ali mac mi se istupio od cigle na vetrenjacama. samo jedan mac se ima u zivotu, od ove cigle se tolko tupi da sam odlucio da ga vratim u koricu, jer bi posle svega tolko otupeo pitanje da li bi mogao i da bode.
verovatno se vise necu javljati na ovoj temi.
poslusajte dobro tekst, svaku rec, pesme od familije boli me kiтa, reci ce vam se neke stvari.

Mozda u nekom drugom vremenu, na drugom mestu.
Comedia finita est.
Pozdrav

imao bi ja stogod sad da ti kazem o tome. zapravo o mnogo toga.
ali mac mi se istupio od cigle na vetrenjacama. samo jedan mac se ima u zivotu, od ove cigle se tolko tupi da sam odlucio da ga vratim u koricu, jer bi posle svega tolko otupeo pitanje da li bi mogao i da bode.
verovatno se vise necu javljati na ovoj temi.
poslusajte dobro tekst, svaku rec, pesme od familije boli me kiтa, reci ce vam se neke stvari.

Mozda u nekom drugom vremenu, na drugom mestu.
Comedia finita est.
Pozdrav

pitam se šta se desilo

Овако, ове године сам матурант, и озбиљно размишљам да упишем Војну Академију. До сад сам био 5.00 у гимназији, математика ми добро иде. Физички тестови мало слабије, али већ сад сам почео да се спремам за то. Пошто информатику и рачунаре волим највероватније ћу уписати смер сличан информационим системима, који је ове године био на конкурсу, или шта већ буде најближе информатици кад изађе следећи конкурс. Програмирање ми одлично иде, зато и намеравам тај информатички смер да упишем, али да ли ћу ја добити адекватну прилику да ту вештину на ВА развијам даље или не? Стварно волим војнички позив (иако нисам провео 10 секунди у униформи), отац ми је војно лице, и одатле знам доста о томе, и тако сам и заволео то на крају. А истовремено желим да у некој мери радим нешто везано за информатику кад завршим ВА, па какве су прилике за то у војсци? Поздрав свима! :) :)

Па могу ти рећи да се спремиш и за нешто друго, јер никад не знаш шта може психолог да каже. Али немој да се плашиш, имаш још времена. Прочитај шта је све Сиг писао протеклих годину дана и види. Ако кидаш мату и пристојно одрадиш физички (можеш и двојку да добијеш) а имаш одличан успех, на врху табеле си. Проверено. И онда мало попричаш са психологом и то је то. Ништа тако тешко како се прича. Мада боље попричај са неким својим психологом у школи или негде другде, да видиш да ли си ти за то.

Svaka cast novim oficirima VS, odlicna promocija!

Samo mi je zao sto je predsednik Tadic pretvorio promociju u jednu od svojih svakodnevnih politickih izjava, a oficire smomenuo tek na kraju. Jos gore je to sto su jutros u emisiji Dozvolite celu promociju sveli na Tadicev govor, a nove oficire prikazali krace nego sto je trajao govor koji smo culi vec 1000 puta.

Samo mi je zao sto je predsednik Tadic pretvorio promociju u jednu od svojih svakodnevnih politickih izjava, a oficire smomenuo tek na kraju. Jos gore je to sto su jutros u emisiji Dozvolite celu promociju sveli na Tadicev govor, a nove oficire prikazali krace nego sto je trajao govor koji smo culi vec 1000 puta.

Slazem se... :))) Jao kako su bili divni oficiri... :D Blago njima :D

Шта ћеш, , ипак је Тадић командант оружаних снага, па је морао да се покаже као командант :)

Управо тако. :klap:

zainteresovan sam za vojnu akademiju... masinski ili elektrotehnicki smer... interesuje me da li neko zna kakav je kriterijum za prolaz na zdravstvenom pregledu (konkretno vid me interesuje)... pre godinu dana sam saznao da imam poremecaj (neku vrstu daltonizma).. ne razlikujem nijanse zelene boje... na lekarskom pregledu za vozacki ispit za a i b kategoriju sam prosao ali su mi rekli da ne mogu biti profesionalni vozac... pa me interesuje da li bi mogao da prodjem na tom prekledu za va... za te smerove koje sam naveo... ako neko nesto o tome zna neka mi kaze... hvala unapred...

zainteresovan sam za vojnu akademiju... masinski ili elektrotehnicki smer... interesuje me da li neko zna kakav je kriterijum za prolaz na zdravstvenom pregledu (konkretno vid me interesuje)... pre godinu dana sam saznao da imam poremecaj (neku vrstu daltonizma).. ne razlikujem nijanse zelene boje... na lekarskom pregledu za vozacki ispit za a i b kategoriju sam prosao ali su mi rekli da ne mogu biti profesionalni vozac... pa me interesuje da li bi mogao da prodjem na tom prekledu za va... za te smerove koje sam naveo... ako neko nesto o tome zna neka mi kaze... hvala unapred...

Nema veze koji smer konkurises, ako si daltonista ne mozes da prodjes pregled, ali nikad se ne zna, mozda to kod tebe i nije tako strasno, pokusaj - nista ne gubis ;)

па то ти је фамозно "тежак" смер, доста се о томе прича, али је после најисплатљивији...слично као економски факултет по програму.

спремај се физички, мату вежбај и попричај са психологом у школи или негде другде.

Back