Vojna akademija?

sumporche <3 :D
Signature , mozemo na tu `ranu da odemo zajedno svi , cisto da malo osetimo mi iz provincije beogradske kafane :D
Inace , zna li neko kad se vracamo sa obuke ?? Nisam video da je neko odgovorio pa evo :

Po mojim informacijama (devojke kojoj je cale jedan od GLAVONJA na akademiji) dele nas na 2 grupe od kojih jedna ide u Leskovac , druga u Zajecar i tamo imamo neku obuku ... Sad , koliko je to tacno ne znam...

Sig , cuo sam da nas pustaju na JNA i u Pionir sa legitimacijom :D LIGA SAMPIONA nanajananananaannananana Liga sampiona :D Inace , Arsenal je tu 27,8 mislim tako da se nadam da cemo da zavrsimo sa obukom do tad :D

koji petrovac? mislis nazad kuci? pa vidi, proci ce dosta vremena dok se ne vratis, ali tebi ce to brzo proci. jer ces biti zauzet 06.00 - 22.00h i dani lete cap cap cap.
al kad se vratis kuci, glavni baja u selu :)

Sig, moj Petrovac nije selo!!! ;)
PnM je manji grad na obali reke Mlave sa 45k stanovnika (tu spada cela opstina + strendzeri)
:super::super::super:

"glavni baja u selu" je fraza, ne vezano za tvoje mesto zivljenja :)
to kazem i za sebe a nisam iz sela :)

Signature , mozemo na tu `ranu da odemo zajedno svi , cisto da malo osetimo mi iz provincije beogradske kafane :D
Inace , zna li neko kad se vracamo sa obuke ?? Nisam video da je neko odgovorio pa evo :

Po mojim informacijama (devojke kojoj je cale jedan od GLAVONJA na akademiji) dele nas na 2 grupe od kojih jedna ide u Leskovac , druga u Zajecar i tamo imamo neku obuku ... Sad , koliko je to tacno ne znam...

Sig , cuo sam da nas pustaju na JNA i u Pionir sa legitimacijom :D LIGA SAMPIONA nanajananananaannananana Liga sampiona :D Inace , Arsenal je tu 27,8 mislim tako da se nadam da cemo da zavrsimo sa obukom do tad :D

koliko je sigurna ta informacija? ja nesto ne verujem da ce to da se odnosi na ls i evroligu

Poslednja izmena:
Informacija je tacna :D jedan drugar mi je rekao da je ulazio u pionir za EL ...

A inace , redari nas pustaju , redarima pokazemo legitimaciju i oni puste , a ako na jedan ulaz ne puste , koliki su stadioni/hale ;D na neki valjda hoce ;)

I da , kao sto sam i rekao LEskovac i Zajecar , i da , mesec dana , ali bih iskreno voleo malo krace ali *** (Arsenal , kao sto sam vec rekao ) :D

Sig se javlja sa izdvojene lokacije... :cool:

sto se vase tice obuke, ja sam to znao i govorio sve ono gore imajuci to u vidu, ali nisam bio ovlascen da vam to otkrijem. sada kad znate, zelim vam puno srece, trebace vam :lol:
jos jedan savet: beretku i opasac cuvajte kao bratstvo i jedinstvo :cool: tj kao zenicu oka svoga. to se najlakse gubi, a najvise zafali, bez toga vas u kasarni terorisu svi pocevsi od desetara pa do generala potpukovnika i to na svakih 10 minuta bez obzira sto si sad rekao da si izgubio... bez gaca ostanite, ali opasac i beretka prioritet br 1.

i cuvajte stvari od vrednosti, mobilne telefone, novac... novac lako dobija noge, desava se i previse...

sto se stadiona i legitimacija tice - ta tzv LEGITIMACIJA :roll: sto cete dobiti ovde ne znaci ama bas nista i nigde. to je stvar opsteg neznanja pojedinaca koji rade na ulazima, pokazes mu to a on misli da si ne znam sta izvadio... ne uzdajte se u nju za bilo sta, naravno probajte slobodno pa ko uspe uspeo.

ovaj kralj sto duguje pare GSPu, ce verovatno morati da ih uplati :D
jer ovde cete imati pokaznu kartu za GSP, sa Vasim imenom i prezimenom, i kao takvi ulazite u bazu podataka - nikakva vojska i sta ti ja znam, vec kao najobicniji student, kao i ostali civili. samo sto ce tvoja slicica biti u uniformi... mos mislit.
ne zarezuju nas u ovoj drzavi ni 5% ni nas ni vojsku ni uniformu ni nista. kolko puta mi se desilo da crtam genijalcima u autobusu (kad idem kuci, lasta, severtrans itd) da Jesam student - oni traze nekakve pecate po indexu ne znam ni ja sta.

videcete na akademiji kako su stariji studenti lezerniji, i ne dele vas elan i polet za vojnickim vrlinama i ne deluju vojnicki vaspitani preterano. bice i medju vama onih koji ce od prvog dana da zabusavaju i da ne postuju kucu i firmu u koju su dosli. to je izmedju ostalog i zato sto neki od njih zaista i jesu takvi, nisu vojnici vec krivinasi. ne dozvolite da vas to obeshrabri, da vas odvuce ta struja apatije i lenjosti i da pocnete da razmisljate kao "sto bi ja kad niko :roll:" . kada kolektiv prepozna vojnicko drzanje prozvace vas "paljevinom", neka vas ne cudi. Bolje je biti "paljevina" zato sto znas svoj posao ovde, nego da ti sutra izgine 30 ljudi jer si hteo da budes kul na akademiji,( a kul je kad bas Neces da budes vojnik) pa te nije interesovalo da razlikujes skolsku od bojeve mine.
3/4 Srbije se tako ponasa zato nam je takva drzava kakva je...apatija vam je neprijatelj br 1.

tako da, drugarice i drugovi, na vama i nama je da sopstveni imidz u narodu popravimo. ne bacamo smece, ne seljacimo se, ne budemo primitivni, ne budemo sebicni, budemo odgovorni i zreli i pitamo kako mi mozemo da pomognemo Drzavi a ne ona nama te kao takvi budemo dostojni uniforme koju nosimo i budemo ponosni i mi na nju i ona na nas
:ok:

Poslednja izmena:
Rekao sam ti na face-u sta znam ...
Sig , nadam se da cemo da se upoznamo kada dodjemo , verovatno si neki seronja koji se prolupava ovde :rotf::rotf::rotf:

Salim se naravno ... Bice mi drago .. .A sto se legitimacija tice , probacu na svaki ulaz na Jna i u Pioniru da udjem , na neki ce da me puste valjda :)

Back