sumporche
Obećava
- Poruka
- 87
toooo gargameleee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi, imas svakakvih ljudi. ja sam u stanju da ostavljam vise od polovine te plate sa strane, dok neko ide po kasarni pa pozajmljuje. a ja sto trosim, trosim uglavnom pare vikendom na hranu jer sam gurman, i volim da jedemkako 0? uopste, sa izlascima i tako to... koliko je para dovoljno za mesec dana? malo je glupo pitanje, opio sam se...***![]()
vidi, imas svakakvih ljudi. ja sam u stanju da ostavljam vise od polovine te plate sa strane, dok neko ide po kasarni pa pozajmljuje. a ja sto trosim, trosim uglavnom pare vikendom na hranu jer sam gurman, i volim da jedem
a imas i ljude koji su ostvarili zivotni san time sto mogu nekom da kazu "zivim u Beogradu" i odma idu u TC Usce da kupe najk trenerku kojom ce se diciti po selu i koju ce setati po gradu misleci da su in i fensi. e pa takvima nebi bilo dovoljno ni 50.000din nasli bi nacina da ih potrose - kladionice, glupava odeca i slicno... uzgred, trenerke su sportska odeca i malo kome u Srbiji je to jasno jer ova nacija nema stila.
tako da na tvoje pitanje ne postoji odgovor. to od Tebe zavisi.
ja imam para a nisam rasipnik pa mogu da prezivim i sa 3000-4000 a neko ne moze ni sa 20.000
ni ja nisam neki rasipnik, ne nosim patike od 10 000, skupe trenerke... volim da jedem, ali vise da pijem
znaci sig, trebala bi ta plata da mi bude dovoljna...hvala
P.S.je l` hoces da me vodis u neku dobru kafanu kada dobijemo slobodno?![]()
Eeee, sig ajde odgovori mi na par prakticnih pitanja. Ko se brine za zdravlje akademaca? Ako se neko razboli, gde se leci? Cuo sam da akademci imaju besplatno lecenje na VMA. I sta je sa pranjem vesa?
Valjda imate peraonice...Jel mozete da, posle zavrsenih svakodnevnih obaveza, izadjete do grada, ili na taj vas bazen po svojoj volji ili se trazi odobrenje? Daj opisi, objektivno, situaciju. Znaci, mogu li svaki dan da idem na bazen i svaki dan da idem u teretanu npr. Naravno, ako to uskladim sa svim obavezama... I jos nesto, dokle je dozvoljeno kretanje napolju?
E fala sig. Moze jos samo jedno pitanjce. Ja kad dodjem sad u septembru, ostajem dokle? Do zakletve? Ili idem kuci odmah? To pitam jer ne znam dal da nosim stvari sa sobom odmah 2. septembra ili kasnije, de znam, mozda skolovanje ne krece 2..
Znaci, mi dolazimo tu 2. i ostajemo do polaganja zakletve, a to je ko zna dokle... el tako?
zakletva je obicno pocetkom oktobra, tako da ponesi stvari za barem dotle.
pre toga nes izac
na ova vasa pitanja sam vec ranije odgovarao, tako da prelistajte,
nisam ja dezurni u kol centru akademije.
sig,da te zamolim nesto,da li mozda znas ili imas plan i program za logistiku,ako imas posalji mi, posto nema na sajtu VA.
poz
Jel je neko upisao za pilota?
jel neko spominjao pijenje?? petrovac tu sam..
e, ko ne ode veceras na beer fest, sisa..![]()
Sta je ovo zatisje pred buru..... xDDDDDDDDDDDD