Lepa Jana ribareva kci
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
Ma sta ti je samo se opusti.... Bice zezanje...
Ma kakva frka, gargamel je upravu, samo opusteno i sve sa osmehom na licu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta ti je samo se opusti.... Bice zezanje...
ma brate... bas me nesto hvata besnilo...
gargamele, odlake si?
Jel je cuo neko koliko nam traje obuka i kada je zakeltva
ja mislim da je 22 dana, pasuljanske livade...
A i oni sto su na budzetu imaju velike troskove koje mi nemamo... A sto se tice odustajanja samo budale to rade.... Prvo hoce to a posle mu je tesko... Ako ne moze da izdrzi neka ne upisuje....
Evo ko je upisao u Nisu fakultet njemu ce mesecno za stan i hranu treba oko 25000 dinara minamalno a da ne govorimo o drugim troskovima... Sto znaci za jednu godinu fakulteta treba oko 250000 dinara....
ne pricaj napamet...
Ne pricam.... Znam sve dobro.... I stric i ujka su mi zavrsili i vojnu gimnaziju i vojnu akademiju..... A u njihovo vreme je bilo jos teze.... A ujka mi je cak i radio na vojnoj akademiji......
Hahahahhahhahhahah veeeezaaaraaaaaaa![]()
Too zeno, podrzi me![]()
diskutabilno je dal je bilo teze, jer tada se znalo reda kako u drzavi tako i u vojsci (barem vise nego danas).Ne pricam.... Znam sve dobro.... I stric i ujka su mi zavrsili i vojnu gimnaziju i vojnu akademiju..... A u njihovo vreme je bilo jos teze.... A ujka mi je cak i radio na vojnoj akademiji......
0 dinPitanje za iskusne akademce. Koliko je para dovoljno za zivot na VA
au gargamele koji kiks...![]()
I kada je otisao u penziju rekao je "Kolege od danas se ne poznajemo i ako vam nesto trazim nemojte mi to uciniti, iako sam ja vama pomagao celog zivota".Sto kiks....???? Meni je ujka radio sada je u penziji.....
Sto kiks....???? Meni je ujka radio sada je u penziji.....
diskutabilno je dal je bilo teze, jer tada se znalo reda kako u drzavi tako i u vojsci (barem vise nego danas).
a veruj mi poteskoce ne dolaze od kopanja i trcanja, vec od ljudske gluposti koja granice nema...
0 din
kako 0? uopste, sa izlascima i tako to... koliko je para dovoljno za mesec dana? malo je glupo pitanje, opio sam se...***![]()