sumporche
Obećava
- Poruka
- 87
aaa super medvedicu
bas mi je drago!!!!!!!!! koj si smer?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
petrovac ti si, znas da sam prosao brate, bio sam ponovo na merenju i pustili me.. meda, gavrin drug..
aaa super medvedicubas mi je drago!!!!!!!!! koj si smer?
LJUDI MOZE NEKO DA MI KAZE NESTO WISE U WOJNOJ AKADEMIJI....DA LI JE TESKA???STA SE NAJWISE TRAZI???I NAJTEZE SMEROWE NA AKADEMIJI???
Ulazi vodnik u vojnicku spavaonicu i upita:
"Ima li ovde neko ko je elektro inzenjer?"
"Ja" javi se jedan vojnik.
"E, ti si od sad zaduzen za paljenje i gasenje svetla!"![]()
![]()
hahaha
ima i onaj kad udje i pita za vozacku dozvolu... oni su zaduzeni za voznju vetle
jel neko gledao juce emisiju dozvolite?
da. jedna teska sramota.Odavno nisam, bilo sta interesantno ???
cudesno pivoda. jedna teska sramota.
sramota od snimanja koje izgleda kao da je snimano mobilnim telefonom - nestabilni kadrovi, nedefinisan sadrzaj kadrova, izuzetno los zvuk pogotovu po vetru itd
sramota od kamermana i uopste ekipe koja je to radila jer ono izgleda kao snimak koji su pravile tvoje drugarice tvojim fotoaparatom, koji ces sutra okaciti na fejs,
sramota od rezisera koji je potrosio pola sata na snimanje kučića po pasuljanama i 2 minuta na Diplomac 2010,
sramota od onih koji su na snimcima prikazani jos gorima nego sto jesu.
npr snima jednog visokog oficira, u kadru stoje casica rakije i pivo...eto kao posle 20ak sekundi pivo odjednom dobija pogon i podize se i nestaje iz kadra...
sramota!![]()
cudesno pivoPije rakiju i gasi pivom svaka mu cast
![]()
cudesno pivoPije rakiju i gasi pivom svaka mu cast
![]()
sad ces da upoznas mog kumaPitanje za sve da li je sig ziv, nema ga nesto da li su slomili duh borbe u njemu?![]()