Vojna akademija?

Ljudi da l ste vi normalni...? nemojte pisati nesto sto nema veze s mozgom.....sto rece botr do 500 ce svi imati sanse....ne mora da znaci da je onaj sto je prvi da ce da prodje.....ipak je tu lekarski i psiho test....raspitajte se malo koliko je njih padalo na lekarskom i na psiho testu prosle god, pa vise od pola bre......znaci do 500 ima neke nade....preko, nista.......sa srecom svima.....

Ljudi da l ste vi normalni...? nemojte pisati nesto sto nema veze s mozgom.....sto rece botr do 500 ce svi imati sanse....ne mora da znaci da je onaj sto je prvi da ce da prodje.....ipak je tu lekarski i psiho test....raspitajte se malo koliko je njih padalo na lekarskom i na psiho testu prosle god, pa vise od pola bre......znaci do 500 ima neke nade....preko, nista.......sa srecom svima.....

U mojoj grupi je palo 2/3 na lekarskom i psiho testu!

pa evo u mojoj grupi je otpalo skoro pola ljudi, 13 od 27 je ocenjeno kao nesposobno za vojnu sluzbu.
a znam za grupe gde je proslo npr 2 coveka. a sada vas se malo vise prijavilo, pa ocekujte da ce jos malo da vas stisnu. u svakom slucaju onaj ko je ispod 240. mesta taj je dve milijarde posto upisao (pod uslovom da je psihofizicki ispravan). ali racunajte da je realno da ce 100 ljudi da padne od tih prvih 240. ono sto iz iskustva znam jeste da dosta ljudi koji su odlicni ucenici i odlicno urade matu, su zapravo neadekvatni za vojsku i fizicki malo nepodesni da se tako izrazim :)
nemojte se s*****vati u zivot kada vas ocene "nesposobnim". naravno da ne zvuci lepo, i to ce vam oni reci 20 puta, niste vi nesposobni, vec ste neodgovarajuci za vojnu sluzbu, koja zahteva odredjene psihofizicke predispozicije. a to rade zbog toga da ukoliko ocene da ste npr zbog neke mane kandidati za buduce neke krupnije povrede i bolesti, oni bi postali odgovorni i tuzili biste ih za milione.

Ja sam vec jednom prosao proveru u RC Nis, i ocenili su me kao sposobnog za vojnu sluzbu, cak sam dobio 5, sto se tice pregleda, medjutim nisam jos uvek dobio poziv za sluzenje roka, a bio sam planiran za oktobar. Jel ima taj pregled neko znacenje, ili je ovde nesto ozbiljniji ???

Ja imam sanse da budem pozvana na lekarski, ali posto mi se dioptrija naglo povecala, nema sanse da prodjem, iako moja doktorka smatra da je kratkovidost normaln pojava i da je cak polovina Evropljana i Amerikanaca kratkovido, verujem da ovi sa VA ne misle tako :( :sad2: :besna:

Kolika ti je dioptrija mislim da primaju i ako imas - 1,5 ili cak -2.0 koja si na listi.

Prvo su mi pre 5 godina ustanovili dioptriju od -0.75 i ja nisam htela da nosim naocare, onda mi je dioptrija baaaaas, baaaaaas porasla i na jednom oku je bila -1.75 a na drugom -2, otisla sam pre 2 dana kod lekara i sad mi kaze da mi je dioptrija -2.25 na oba oka :sad2: Pitala sam ga da uzmem sociva i rekao je da mogu, al znam da nemam sanse da prodjem sa tom dioptrijom :dash:

Mene su primili sa -1.0 u toku skolovanja imao sam -1.5, sada imam -2.0, e sada - 2.25 ne znam idi mislim da ne gledaju toliko. A oni vide da li imas socivo ili nemas cak i ako nosis naocare oni provere dioptriju na nekoj spravi. Idi nista ne gubis. Ne znam kakav im je stav.

Mene su primili sa -1.0 u toku skolovanja imao sam -1.5, sada imam -2.0, e sada - 2.25 ne znam idi mislim da ne gledaju toliko. A oni vide da li imas socivo ili nemas cak i ako nosis naocare oni provere dioptriju na nekoj spravi. Idi nista ne gubis. Ne znam kakav im je stav.

Hvala ti sto me tesis :sad2: Ma moje oci su totalno cudne, kada su odmorne ja super vidim, cim se zamore losije vidim. Imam neki osecaj da ce mi na lekarskom reci, NESPOSOBNI STE ZA VOJSKU :besna:

Hvala ti sto me tesis :sad2: Ma moje oci su totalno cudne, kada su odmorne ja super vidim, cim se zamore losije vidim. Imam neki osecaj da ce mi na lekarskom reci, NESPOSOBNI STE ZA VOJSKU :besna:
Pa dobro sta da se radi ko zna mozda tamo i nije toliko dobro i na kraju postanes uspesna na nekom drugom polju, i kazes tada sebi sada bi u vojsci bila samo kapetan, a vidi me sada.

Back