i kako ste prosli?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve do 300 vam je dobro, pa cak i 400....preko nista ne valja.....
Ljudi da l ste vi normalni...? nemojte pisati nesto sto nema veze s mozgom.....sto rece botr do 500 ce svi imati sanse....ne mora da znaci da je onaj sto je prvi da ce da prodje.....ipak je tu lekarski i psiho test....raspitajte se malo koliko je njih padalo na lekarskom i na psiho testu prosle god, pa vise od pola bre......znaci do 500 ima neke nade....preko, nista.......sa srecom svima.....
U mojoj grupi je palo 2/3 na lekarskom i psiho testu!
Kolika ti je dioptrija mislim da primaju i ako imas - 1,5 ili cak -2.0 koja si na listi.
Mene su primili sa -1.0 u toku skolovanja imao sam -1.5, sada imam -2.0, e sada - 2.25 ne znam idi mislim da ne gledaju toliko. A oni vide da li imas socivo ili nemas cak i ako nosis naocare oni provere dioptriju na nekoj spravi. Idi nista ne gubis. Ne znam kakav im je stav.
Pa dobro sta da se radi ko zna mozda tamo i nije toliko dobro i na kraju postanes uspesna na nekom drugom polju, i kazes tada sebi sada bi u vojsci bila samo kapetan, a vidi me sada.Hvala ti sto me tesisMa moje oci su totalno cudne, kada su odmorne ja super vidim, cim se zamore losije vidim. Imam neki osecaj da ce mi na lekarskom reci, NESPOSOBNI STE ZA VOJSKU
![]()