Vojna akademija?

Rado ide Srbin u vojnike.... :D, Kad sam ja polagao za civilni matematiku bilo je negativnih bodova, jer je imao onaj omiljeni odgovor "ne znam"..... ;) Elem, ko ide 8. sta su rekli, oprema, sopstveni prevoz i pravac kasarna na Banjici ???

Meni nista javljali nisu....nekima je organizovan prevoz i sve placeno, a nekima ne :) tako da ja pojma nemam sta treba da nosim, a i sta me se smatra :D

Meni nista javljali nisu....nekima je organizovan prevoz i sve placeno, a nekima ne :) tako da ja pojma nemam sta treba da nosim, a i sta me se smatra :D

Ma sta balavis, nisi izgoreo po glave :p Valjda ce nas zvati ovih dana, red bi bio ;)

@Sely - opusteno, idemo pa sta bude, i onako ima vezara koji ce da prodju pre mene tako da se ne uzbudjavam :p Bila sam na stazi ukupno 2 puta :zcepanje:

A sta,ti koji imaju vezu verovatno ce dobiti 15 iz fizickog,ne mogu da promene uspeh,ili da dobiju matematiku maksimum,tako da ta veza nema neku ulogu,ne razumem kako neko moze da im pomogne:whistling:

Lose mislis, ako imas pravog coveka mozes da predas onaj papir prazan (test iz matematike) i samo da ti neko tamo popuni 10 zadataka i to je to......jos ne shvatas o cemu pricamo proteklih dana....

Lose mislis, ako imas pravog coveka mozes da predas onaj papir prazan (test iz matematike) i samo da ti neko tamo popuni 10 zadataka i to je to......jos ne shvatas o cemu pricamo proteklih dana....
Ko treba da bude taj covek? Sutanovac? To nema nigde tako da nemojte da pricate gluposti, moze veza malo da ti pomogne, ali bas toliko nema sanse. Da tako rade veze kao sto vi pricate samo bi onda upisivali oni kojima je cale vojno lice.

Ko treba da bude taj covek? Sutanovac? To nema nigde tako da nemojte da pricate gluposti, moze veza malo da ti pomogne, ali bas toliko nema sanse. Da tako rade veze kao sto vi pricate samo bi onda upisivali oni kojima je cale vojno lice.

Bravo,to i ja mislim...veza treba da ti bude bas jaka,to je krivicno delo da neko prepravlja rezultate,upasce neki sa vezom,ali mozda 10 njih najvise...kako vam se cine ovi zadaci postavljeni na sajtu,od prosle god?

Back