Vojna akademija?

pa ***,kasno si krenula fizički da se pripremaš... :P ja sam već počeo,gajbi iam i vratilo,rade se čučnjevi,sklekovi,čučnjevi,iam onaj kućni bajs,iako je bulšit,radi se,na trčanje krećem čim završim godinu i ***,pripremiću se fizički sigurno... :P

Pa ja pokusavam da vezbam al cim probam da uradim sklek ja padnem :hahaha: a kad krenem da trcim, istrcim 100 m i umrem :dash: :besna:

Mozes ti i vise i brze, samo nemas volju, zamisli kako je meni bilo posle operacije, 3 meseca nisam potrcao, dodjem na trening i istrcim bas 2400m i imao sam utisak kao da se gusim, a pre 3 meseca sam trcao 15-20km svakog dana, uspeo sam za 2 meseca da se vratim u formu, bio sam uporan, dolazio sam po 2 puta dnevno na trening, i uspeo sam!

Mi kad bi nju cekali da nam donese hleba, mi bi pocrkali od gladi :D

Tacno tako :zcepanje:

Mozes ti i vise i brze, samo nemas volju, zamisli kako je meni bilo posle operacije, 3 meseca nisam potrcao, dodjem na trening i istrcim bas 2400m i imao sam utisak kao da se gusim, a pre 3 meseca sam trcao 15-20km svakog dana, uspeo sam za 2 meseca da se vratim u formu, bio sam uporan, dolazio sam po 2 puta dnevno na trening, i uspeo sam!

Pa ti nisi potrcao 3 meseca a ja tri godine, i sad za 20 dana ne mogu nista da uradim :dash: Nemam snage u rukama pa ne mogu ni sklekove, ma smotana sam u pravom smislu te reci :rotf:

Nista,odem ja gore,lepo pitam sta me zanima,ima li nesto sto treba da znam i sl...i covek mi kaze prijemni je 8og,bices obavesten.a neko ko zna ljude iz vojnog odseka ima informacije kolko je ljudi prijavljeno,kad se krece za BG,znate obicno kako to ovde ide... :dash:

Ja u moj vojni odsek nisam ni isla a i ne planiram ;) Jer ima da mi kazu da ce taj dan kad idemo i mi biti 1000 kandidata pa da se slogiram :( Jer smo u grupi sa Bg-om i Kragujevcom. :sad2: :dash: Sto manje znas to bolje! :D

Pa ti nisi potrcao 3 meseca a ja tri godine, i sad za 20 dana ne mogu nista da uradim :dash: Nemam snage u rukama pa ne mogu ni sklekove, ma smotana sam u pravom smislu te reci :rotf:

Posle ta tri meseca kao da nisam trcao godinama, isto toliko sam pretrcao na prvom treningu, s tom razlikom sto sam imao osecaj da se gusim. Krenes polako pa malo trcis, malo setas, i kasnije ces moci dosta da istrcis, ne stice se kondicija lako, ali se zato mnogo lako gubi!

Tacno meni samo olovka :p

Ja koliko znam neki su upisivali i sa 50 bodova

Posle ta tri meseca kao da nisam trcao godinama, isto toliko sam pretrcao na prvom treningu, s tom razlikom sto sam imao osecaj da se gusim. Krenes polako pa malo trcis, malo setas, i kasnije ces moci dosta da istrcis, ne stice se kondicija lako, ali se zato mnogo lako gubi!

Ma moracu i ja da krenem na trcanje :worth: ;)

Kao da je bitno sa koliko su bodova prosle godine upadali... Zavisi sve od konkurencije, a i ove godine je drugaciji sistem samog prijemnog. I naravno, nekima mozda ni 50 bodova nije bilo potrebno ako su imali dobru vezu...sto je zalosno...:dash:

Back