Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Pa danas istrci 100m,sutra 200m,i tako ces sve vise moci..ajde moras da pokusas![]()
Mi kad bi nju cekali da nam donese hleba, mi bi pocrkali od gladi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa danas istrci 100m,sutra 200m,i tako ces sve vise moci..ajde moras da pokusas![]()
Pa ja pokusavam da vezbam al cim probam da uradim sklek ja padnema kad krenem da trcim, istrcim 100 m i umrem
![]()
![]()
Људи, позивам вас на Београдски маратон у недељу. Да трчимо заједно и да се дружимо. . . Да видимо колико смо у ствари спремни!![]()
![]()
Mi kad bi nju cekali da nam donese hleba, mi bi pocrkali od gladi![]()
Mozes ti i vise i brze, samo nemas volju, zamisli kako je meni bilo posle operacije, 3 meseca nisam potrcao, dodjem na trening i istrcim bas 2400m i imao sam utisak kao da se gusim, a pre 3 meseca sam trcao 15-20km svakog dana, uspeo sam za 2 meseca da se vratim u formu, bio sam uporan, dolazio sam po 2 puta dnevno na trening, i uspeo sam!
Ovi ljudi iz vojnog odseka veze nemaju,znaci strasno.neko moze sve da dobije a neko nista...strasno
Sta je bilo?![]()
Nista,odem ja gore,lepo pitam sta me zanima,ima li nesto sto treba da znam i sl...i covek mi kaze prijemni je 8og,bices obavesten.a neko ko zna ljude iz vojnog odseka ima informacije kolko je ljudi prijavljeno,kad se krece za BG,znate obicno kako to ovde ide...![]()
Ja u moj vojni odsek nisam ni isla a i ne planiramJer ima da mi kazu da ce taj dan kad idemo i mi biti 1000 kandidata pa da se slogiram
Jer smo u grupi sa Bg-om i Kragujevcom.
![]()
Sto manje znas to bolje!
![]()
I sta,da npr ja ne znam da je 8og,oni bi me mozda zvali 2,3dana pre prijemnog,treba da slogiram kad mi kazusad nista ne ocekujem,potrudicu se i videti
![]()
Ovi ljudi iz vojnog odseka veze nemaju,znaci strasno.neko moze sve da dobije a neko nista...strasno
Inace.....zna li neko sta nosimo od sportske opreme? I sta sve ostalo treba da ponesemo, mozda olovku za matisi da dodamo gumicu
![]()
Pa ti nisi potrcao 3 meseca a ja tri godine, i sad za 20 dana ne mogu nista da uradimNemam snage u rukama pa ne mogu ni sklekove, ma smotana sam u pravom smislu te reci
![]()
sorc, majcu, patike, kupace gace
a za matematiku olovku, hemijsku, gumicu, lenjir, sestar... zavisi kolko si sperman, ako mislis da ti nece trebati sestar isl, nemoj ni da nosis![]()
samo olovka![]()
Posle ta tri meseca kao da nisam trcao godinama, isto toliko sam pretrcao na prvom treningu, s tom razlikom sto sam imao osecaj da se gusim. Krenes polako pa malo trcis, malo setas, i kasnije ces moci dosta da istrcis, ne stice se kondicija lako, ali se zato mnogo lako gubi!
Tacno meni samo olovka![]()
Ja koliko znam neki su upisivali i sa 50 bodova
Ma moracu i ja da krenem na trcanje![]()
![]()
sorc, majcu, patike, kupace gace
a za matematiku olovku, hemijsku, gumicu, lenjir, sestar... zavisi kolko si sperman, ako mislis da ti nece trebati sestar isl, nemoj ni da nosis![]()
Zna li neko mozda koliko je prosle god bilo dovoljno bodova da bi se upisala VA?otprilike![]()