Vojna akademija?

Mali... secas li se nase mature... Svirao je Avram Izrael onaj cuveni hit... PAZNJA PAZNJA...

Ne zelim da je se secam. Imam slike iz one sume u kojoj smo dzedzili one tri noci i spavali po drvecu, moracu da ih skeniram. Secas se one stanice sto je celu noc pustala pesmu "Pogledaj dom svoj anadjele..." i "Tajna" od Cece Slavkovic. Ako je nesto valjalo na tom pocetku bombardovanja to je sto nije bilo nigde narodnjaka :super:

Poslednja izmena:
E, ljudi jedno pitanje. Evo ovako:
Zavrsio sam tehnicku skolu, elektrotehnicar racunara. Sve razrede sam prosao jakom cetvorkom. Treniram karate, dospeo sam cak i u reprezentaciju. Vezbam matis i fizicke vezbe. Da li ja moram bas da se brinem oko nedostatka kilograma, jel ima neka granica, 60 kg mi je bas premalo na visinu od 178. Ali sam zdrav!
Sta mislite jel imam sanse da prodjem zdravstveni?
Mnogo mi znaci ovaj upis.

Jesi li mozda upoznat koliko kandidata ja bilo prosle godine, ili prethodnih godina?

Bilo je nesto ok 1000 kandidata. Rekordan broj ako se uzme u obzir da pre toga nismo imali ni deseti deo toga. Reklama i mediji su ucinili svoje, akreditacija takodje. Fakticki se jako malo promenilo.

Super je sto si karatista, samo treniraj i vezbaj matematiku i ne brini za kilazu. Znam da je za visinu 184 idealna kilaza 76, tako da je istina da si mrsav, ali nisi bolestan. Ne brini nista, bolje da budes mrsav nego debeo. Ne znam da su ikada ikog oborili na pregledima zato sto je mrsav... Ugojices se :super:

Radio sam zadatke iz matematike za VA, imam ih vec par meseci. To nije nista tesko. Ne ide mi u glavu kako uspe trecina da ima nula bodova.....:think:

Jos jedno pitanje. Kakvo je to psihicko testiranje? Kakva pitanja tamo postavljaju?

Ljudovi :) imam jedno pitanje...moja drugarice isto hoce da upise VA, ali je na polugodistu imala 1....ja znam da u konkursu pise da ne moze da se konkurise kada imas 1...inace da li bi tu pomogla veza, tj da li bi nesto moglo da se sredi da prodje....Hvala na savetu....inace ja danas predadoh papire, ostalo mi samo da cekam poziv :D pozzz

Back