maligaleb
Zainteresovan član
- Poruka
- 402
Sinovac, koliko kisnih petaka imas u Vojsci?
Jesi li konkurisao za pilota?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta??Sinovac, koliko kisnih petaka imas u Vojsci?
Imam ja nesto kisnih dana u VJ i VSCG i VS i zalim kolega mislim da je mladjani sig donekle pravilno razmislja. Ne znam za pilote, ali sve ide lakse sa vezom mozemo se sloziti ipak mi smo u Srbiji![]()
Slazem se, ali ovde pricamo o prijemu pilota na VA... A tu ne mogu da dozvolim da mi klinac koji ni ne zna za kisni petak u Vojsci prosipa fore.
Da podvucem, da bi neko bio primljen za pilota na VA ne pomaze mu veza!!!
Hahaha, dobro recimo da ti ne treba veza,ali pre ćeš upasti sa vezom nego bez nje... jel može tako??
Ja, može se reći, iam 3 sigurne veze,e sad ćale je radio u vojsci pa se i podrazumeva da ima veze što se tiče toga...![]()
u jeee, ne znam. ako je i ta kovanica delo velikih vojnih mislilaca drago mi je sto je ne znam. nego, podvlaci kolko oces, nisam ja rekao da moze bilo ko upasti s vezom.Slazem se, ali ovde pricamo o prijemu pilota na VA... A tu ne mogu da dozvolim da mi klinac koji ni ne zna za kisni petak u Vojsci prosipa fore.
Da podvucem, da bi neko bio primljen za pilota na VA ne pomaze mu veza!!!
jako je zalosno da kao neko ko zeli da se bavi oficirskim poslom koristite veze da bi do toga dosli. Nepotizam = kriminal = korupcija i da je srece takvi bili po zatvorima, a ne Vojnim akademijama.
u jeee, ne znam. ako je i ta kovanica delo velikih vojnih mislilaca drago mi je sto je ne znam. nego, podvlaci kolko oces, nisam ja rekao da moze bilo ko upasti s vezom.
nego celokupnu selekciju prodje mnogo vise od njih 10 koliko se prima. i Tada ti treba veza. a ti vici i dalje da ne treba, lepo je u tom ruzicastom svetu.
U mom poslu taj nacin razmisljanja i vezarenje se placa glavom. Poslednji kadet pilot koji je primljen preko veze (generacija 1976. ili tu negde) nikada nije pronadjen posto je na samostalnom letu na G2 u trecoj godini Akademije, omastio Jadransko more. Od tada, pa do dan danas u Smer avijacija niko nije primljen preko veze.
U prilog tome govori i cinjenica da vec godinama ne mozemo da nadjemo dovoljno sposobnih da napravimo celu klasu.
130. je upisalo 9 klinaca, a zavrsilo 4. Ostala petorica su pala vec na prvoj godini... pogodite sta... matematikuuuuu![]()
ne.Prosvetli me. Znas li ko radi selekciju za pilote na VA? Koliko ima oficira pilota na VA? Znas li nekog od njih uopste?
Koliko to mnogo vise prodje na selekciju kad ne mozemo ni celu klasu da napravimo? Mi treba da trazimo vezu da nam dodje jos kvalitetnih klinaca da bi mogli da odaberemo, a ne oni. Zar stvarno mislis da covek moze da leti sam preko veze?!
stoji dobrota i istina i sve to, nego u ovoj zemlji malo sta funkcionise po tom principu...Za mene su piloti hrabri ljudi i vise od oficira. Mozda je galeb i u prvu da mu verujemo ipak on najblizi vatriJa uvek verujem u dobrotu kod ljudi i istinu, a ostale stvari mogu samo nekima na cast da sluze i pre ili kasnije se cuje za to.
ne.
ne znam.
da.
pa bilo ih je 20 i nesto.
jel ti uopste citas sta sam ja napisao?
Zivo me zanima kog pilota znas sa VA?
Bilo ih je tacno 20, bez "nesto". Zadovoljilo je na zalost samo 10, a znas koliko je trebalo da bude u toj klasi, kao i u prethodnih nekoliko...?!
Nema tu nikakve veze, ko ima ruku za letenje on prolazi i to je jedini uslov... na zalost... Prolazi se i sa minimumom jer nam se vec godinama javlja manje nego sto treba da primimo. Kako onda odabrati?
Ali ispod minimuma sposobnosti se ne ide, to garantujem zivotom!
Dragi buduci kolega, jako je zalosno da kao neko ko zeli da se bavi oficirskim poslom koristite veze da bi do toga dosli. Nepotizam = kriminal = korupcija i da je srece takvi bili po zatvorima, a ne Vojnim akademijama. Ja mogu da razumem Siga koji ne podrzava taj sistem, ali nikako takve koji se jos i hvale.
Znas kako se kaze, cega se pametan stidi, lud se ponosi!
20 i nesto je bilo u konacnoj selekciji, tj oni kojima je u septembru receno kojih 10 ce biti uzeti za pilote a ostali duvaju. uostalom, nije ni bitno. ko hoce, moze da pokusa...
E,***,valjda nece da se poklope datuminego,moze li neko da mi kaze nesto vise o bodovanju...max br bodova,koliko vuce matematika,koliko fizicko i sl...hvala
Zar matura nije obicno vikendom?
E,***,valjda nece da se poklope datuminego,moze li neko da mi kaze nesto vise o bodovanju...max br bodova,koliko vuce matematika,koliko fizicko i sl...hvala
Pa jeste,meni je 5-og juna matura...to je subota