Vojna akademija?

Glupa fora... ko bi pretpostavio da je d u imeniocu konstanta... sto nije stavio Џ i sve bi bilo ok... Ovako, niko nije ni pokusao da ga resi jer su svi mislili da je neki space integral sa dva dx... To nema veze sa matematikom vec sa profesorom ;)

e pa da je konstanta nikakav problem... al kako ja da odavde razlikujem d i d :D

p.s. vucem traume sa fakulteta, jer mi je profesor bio upravo takav - Svaki njegov zadatak je bio trik. i mogao si sve da ocekujes. toliko te covek izHebe da se ti posle bojis da pokratis 2 i 2, mozda je opet neka njegova fora... masakrirao nas je tim stvarima.

JN uzima tako pare godinama. Bilo je ako te obori TN onda ides na casove kod JN ili obrnuto. Moze samo na cast da im sluzi bio je neki celav brkat mali asistent. Kako ste vi culi za JN za casove stvarno su sljam. Jel imas 4 matematike.

Nih dvojica su jos u Zagrebu predavali i onda nastavili u bg, a akademija nije u zg od 1991. godine.

znam...predavali su u JNA, jos kad krene TN da mi drzi strojevu obuku na casu, gadjao bi ga RBR-om. u stanju je da potrosi i 15 minuta na strojevu obuku. to mu nije posao al nema veze. cak me jednom izbacio sa casa, zato sto sam imao zasukane rukave :hahaha:. za 14god skolovanja me nikada niko nije izbacio sa casa, niti mi pripretio da ce mi to uraditi, ON me izbaci.
da, to su sve gouvna, 1 drugom teraju vodu na vodenicu.
da, 4 mate imam.

Back