nema potrebe da histerises, polako samo...

kao izuzetno-natprosecno inteligentna osoba, sigurno bih bio odlican politicar hvala na komplimentu.

elem,
ja fala bogu nisam isao u VG, kazem tako zbog onih koje ovde vidim.
oni koji su dobri ljudi, ovako normalni i sve, oni nisu bolji i gori od mene ili nekog drugog sa gimnazijom ovom ili onom. odnosno oni su takvi jer su dobri kao ljudi a ne zbog vg.
a od tih iz vg sam saznao da se s njima nista ne desava (koji su poduvali za va), odnosno da zvanicno trebaju da plate skolovanje ali da jos niko nije zapravo placao dosad. nije cista stvar oko toga.
njihova disciplina nije nista posebno, opet je stvar kucnog vaspitanja posto znam pajsere bas iz vg cije ponasanje je neprimereno cak i za seoski vasar, a kao osobe su nule, kolegijalnost takodje nula, glavna stvar u zivotu su im pivo i kladionice...
to ti sve kazem u prilog tome da nema veze jel vg ili nije, vec iz kakve kuce dolazi i kakav je covek. ne znam kolko ti godina imas i kakva je tada bila skola, a ako pricamo o razlicitom vremenu onda mozemo obojica biti u pravu. iskreno, zabole me.
"kolicina gluposti" koje sam izneo, i koje su kako ti kazes netacne, su 100% istinite i rezultat su mojeg licnog iskustva, a nemam potrebe da lazem bilo koga. ti ako si takva vojnicina jelte, ti izvoli pa nekim cudom dokazi da to nije tacno. ja pricam kako je meni, na ovom smeru, nekom drugom je drugacije nije svima isto ovde. i jos da me nazivas salabajzerom, a jako lepo izvrsavam svoje ispitne obaveze, je zaista smesno s tvoje strane.
i neko s takvom ogranicenoscu sebe vidi kao vojnika...ti si opsluzilac licne opreme - daleko od Vojnika.
p.s. poenta price oko vg je ta da se ti kao pojedinac odreknes dosta toga, a ne dobijes nista sto nebi dobio u normalnoj skoli, bez onoliko odricanja.
i sto kaze neko, normalno je da se ti s 15god nalozis na vojsku i uniformu, a do svoje 19. moze da te prodje to jer je to doba sazrevanja i sasvim je normalno da ce te proci.