Vojna akademija?

Ма и ја опуштено могу први круг за минут, али после тешко. Ботр, па хоћеш ли ићи на пријемни ове године...мислим кад тако трчиш...разбио би све.

Mozda, mada se brinem sta cu ako upadnem, vidis koliko muka ima Sig a zna matematiku, fizicka provera nije problem, test znanja nije, psiho test sam lagano prosao 4 4 5 5 , zdravstveni takodje, jedino bih trebao da naucim matematiku, a ucim je, videcu, nisam jos odlucio.

Је л` може неко да ми каже да ли се комбиновани тест узима из оних питања која имају на сајту?
И одакле сте спремали или спремате математику?

Prvi put da sam bilo sta radio od toga, ova prva ocena ti je IQ, druga je test emocija, treca ocena mislim da je test licnosti, a za cetvrtu nemam pojma.
ja sam dobio 5 4 5 4
iq mi je za 5, mislim prepametan sam sta cu z:p
4 je na emocije, mogao sam i gore proci
5 je to na licnost i ne znam ni ja sta je cetvrto.

a ja sam iz necega dobio nekakvu 6icu(vrv je da je to bilo i na regrutaciji, pomesano mi je sve), neki psihijatar/psiholog sta je vec bem li ga, mi je dao 6, i ovi ostali lekari i oficiri kad su to videli u kartonu kao u jeee z:shock: to se izuzetno retko desava blabla natprosecno...

ja sam dobio 5 4 5 4
iq mi je za 5, mislim prepametan sam sta cu z:p
4 je na emocije, mogao sam i gore proci
5 je to na licnost i ne znam ni ja sta je cetvrto.

a ja sam iz necega dobio nekakvu 6icu(vrv je da je to bilo i na regrutaciji, pomesano mi je sve), neki psihijatar/psiholog sta je vec bem li ga, mi je dao 6, i ovi ostali lekari i oficiri kad su to videli u kartonu kao u jeee z:shock: to se izuzetno retko desava blabla natprosecno...

blablabla natprosečno matori jedva prolaziš tamo nekako,znači brda zaebano... haha...z:p

Ma znam to nego koliko se nosi iz skole koliko sa prijemnog itd...

Iz skole max 40, sabira se prosek iz svih godina puta 2, fizicka provera 10, i sad provera znanja, ako je samo matematika 50, a ako je kombinovani, ako se ne varam 35 nosi matematika, a 15 onaj kombinovani test, ili 30 matematika + 20 kombinovani.
Naravno postoje tu jos neke kombinacije, recimo pre ce da prime onog ko ima bolje ocene iz matematike, ili ako je 1. kategorija na psiho testu. Mnogo toga zavisi od psihologa tj. kako te on proceni, gledaju i izostanke iz skole, ima tu mnogo faktora.

Posao je siguran, jedino ako napravis neko sranje, a ako te sutnu sa VA najebo si, mnogo novca ces da moras da im das, ali moze i na rate na 20 godina, ako te sutnu u 3. godini oko 2.5 miliona, ustvari, zavisi koji si smer, racunaju ti do poslednjeg metka, dorucka.......

E da to za zbirku da li VA ima neku svoju posebu a ako nema koja je najbolja da se sprema iz nje?

Скини са сајта ВА који су задаци били прошле године и то вежбај. Има само 50 задатака. А у марту ће изаћи нови конкурс, можда се нешто промени...али оне области ће бити.

Је ли Ботр, колико си ти имао на мати и тесту знања ? Какав је ту просек, јер се ту добија доста бодова или не ? А за школу сам чуо да је просек прошле године био 4,20 , што је добро за мене, јер је мени око 4,50.

Prosek za skolu je bio nizak, negde oko 3,7 prosecno za sve 4. godine kod vecine onih koji su konkurisali, upadalo se sa nekih 53 - 54 poena, ja sam na mati imao 0 :-((
a na testu znanja max odradio sam ga za 2 - 3 min. to je lako, nema sekiracije za to. Najbitnija ti je mata, vuce najvise bodova, mada ne treba zanemariti ni ostale discipline koje se boduju, fizicka provera vuce malo, jedino ako mozes svih 8 - 10 je pristojno, ono ispod prakticno ne znaci puno.

Back