milos 888
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
Ма и ја опуштено могу први круг за минут, али после тешко. Ботр, па хоћеш ли ићи на пријемни ове године...мислим кад тако трчиш...разбио би све.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put da sam bilo sta radio od toga, ova prva ocena ti je IQ, druga je test emocija, treca ocena mislim da je test licnosti, a za cetvrtu nemam pojma."psiho test sam lagano prosao 4 4 5 5 "
Јел си ти полагао то пре ?
Је л` може неко да ми каже да ли се комбиновани тест узима из оних питања која имају на сајту?
И одакле сте спремали или спремате математику?
Је л` може неко да ми каже да ли се комбиновани тест узима из оних питања која имају на сајту?
И одакле сте спремали или спремате математику?
ja sam dobio 5 4 5 4Prvi put da sam bilo sta radio od toga, ova prva ocena ti je IQ, druga je test emocija, treca ocena mislim da je test licnosti, a za cetvrtu nemam pojma.
ja sam dobio 5 4 5 4
iq mi je za 5, mislim prepametan sam sta cu
4 je na emocije, mogao sam i gore proci
5 je to na licnost i ne znam ni ja sta je cetvrto.
a ja sam iz necega dobio nekakvu 6icu(vrv je da je to bilo i na regrutaciji, pomesano mi je sve), neki psihijatar/psiholog sta je vec bem li ga, mi je dao 6, i ovi ostali lekari i oficiri kad su to videli u kartonu kao u jeeeto se izuzetno retko desava blabla natprosecno...
Ma znam to nego koliko se nosi iz skole koliko sa prijemnog itd...
Rekao bih da je matematika 25 i test znanja 25. Tako je logičnije. Mislim da i na sajtu VA piše da je pola-pola.
E da to za zbirku da li VA ima neku svoju posebu a ako nema koja je najbolja da se sprema iz nje?