Vojna akademija?

Nesto me sad zanima, neki su ovde napisali da ti treba 4 iz matematike, cuo sam da u stvari to i nije bitno. Jedna devojka je imala 2 iz mat ali je prijemni polozila za 5 pa su ju primili, samo da mi neko objasni, i jos nesto. Kakav je tacno taj lekarski pregled, jel mi moze neko reci sta sve sadrzi taj lekarski, koji su kriterijumi za prolaz?

OPET! Matori PROČITAJ PRETHODNE POSTOVE,sve je rečeno i za lekarske preglede i za matematiku i za sve... AU!

Замолила бих колеге да износе проверене информације, а за оно што су само начули или сами предпостављају, тако да нагласе.
Имате право некога ко износи нетачне ифнормације овде на теми да исправите.
А било би пожељно и да онда окачите линк којим подкрепљујете своје тврдње.

Хвала

Poslednja izmena:
Е "Сериоус" да не знаш можда колико укупно бодова треба да би уписао академију ? Питао сам већ остале, ваљда ти знаш, а ?

Е "Сериоус" да не знаш можда колико укупно бодова треба да би уписао академију ? Питао сам већ остале, ваљда ти знаш, а ?

Šta je to neko trik pitanje ili šta?! Matori to zavisi od konkurencije,recimo npr karikiram,konkuriše se njih 1000 ,primaju samo 500,ako si ti među prvih 500-primljen si,ako nisi-nisi,nema tu baš 100 bodova,45 bodova ili nzm ni ja šta... tako je bar bilo do sad otprilike a i svake godine se neke sitnice menjaju i prepravljaju tako da ništa sa stopostotnom sigurnošću na ovom delu foruma ne postoji... pozz

Замолила бих колеге да износе проверене информације, а за оно што су само начули или сами предпостављају, тако да нагласе.
Имате право некога ко износи нетачне ифнормације овде на теми да исправите.
А било би пожељно и да онда окачите линк којим подкрепљујете своје тврдње.

Хвала

A ti "hoklice" kad se već tako "extra" izražavaš,bez uvrede,bar ispravno piši, predpostavljaju se piše pretpostavljaju i podkrepljujete se piše potkrepljujete i ifnormacije si malo permutovala... Nzm bar su nas tako učili... Pozdrav. :D:lol::ok::bye:

Ма није трик питање, него видим да знаш из претходних постова. Једини си ти ту, ови што су уписали се не појављују. Волео бих њих да питам. Јел знаш неког ко је уписао, да нам он каже нешто из искуства ? Само ме интересује колико морам добро овај физички тест да урадим. Да ли ћу морати све петице да добијем или не. Спремам се за све, али бих волео онако да охрабрим себе мало, јер не верујем да ће бити много ликова који раде 15 згивова и сл. На којем смеру је гужва највећа, ако знаш можда ?

Ма није трик питање, него видим да знаш из претходних постова. Једини си ти ту, ови што су уписали се не појављују. Волео бих њих да питам. Јел знаш неког ко је уписао, да нам он каже нешто из искуства ? Само ме интересује колико морам добро овај физички тест да урадим. Да ли ћу морати све петице да добијем или не. Спремам се за све, али бих волео онако да охрабрим себе мало, јер не верујем да ће бити много ликова који раде 15 згивова и сл. На којем смеру је гужва највећа, ако знаш можда ?

Jedini sam ja tu jer jedini ja toliko često zableyim na forumu,ovi ostali koji su upisali ne vide kompjuter,a i kad ga vide moraju da uče,nije to više zajebancija...Oko fizičkog testa ne moraš toliko da brineš bitno je samo da prođeš,ne nosi uopšte mnogo poena,najvažnija ti je matematika...gužva je svuda jer ima duplo više kandidata nego što primaju ljudi,tako da....a i smer se bira tek nakon druge godine,tad biraš koji ćeš ogranak,smer itd...

E "Сериоус" ајде брате ако имаш времена да ми одговориш на пар питања. Знам да времена немаш, али можда викендом неким, кад си кући.
На ком смеру је била највећа гужва и колико носи бодова физички тест ? Јел можеш и са 2,3,4 на физичком тесту ући на академију ? Јел згибови могу како хоћеш, само да се скроз спустиш (јел могу руке према себи да се окрену) ?

moras okrenuti ruke dlanovima od sebe, a na koju sirinu hvatas to je na tebi da odlucis.
fizicki test donosi 0-10 bodova, od onih 100 koliko se ukupno moze imati na kraju. na fizickom moras dobiti dvojku, odnosno to je valjda 4 boda od tih 10. ulazili su i sa nulom iz matematike.

Хвала ти Сигнатуре на одговорима. Колико онда укупно бодова из свих тестова треба да би уписао (рецимо смер менаџер у одбрани) ? На ком смеру је највећа гужва ?
Значи и са двојкама, тројкама и четворкама на физичком тессту можеш проћи, у зависности колико бодова имаш из осталих тестова, јел тако ?

Чекајте људи викенд кад Сигнатуре дође гајби. Онда ће свима одговорити. Ако овог викенда изађе. Свеједно, за коју недељу, можемо чекати.:D

Pa bolje se odluci sto pre sta ces i kako ces jer je za VA konkurencija velika i treba sto pre poceti sa pripremama,ja vezbam svaki dan a za matu ima jos vremena,hvala bogu pa mi je sa zdravljem sve ok,a sad sto se tice onog psiho testa-luda valjda nisam :D jedino sto me sad svi obeshrabruju da i od toga isto nema zivota,pogotovo decko,drug mu zavrsio za pilota pa sad radi stolariju...:think: treba se zapitati...

@ NH[SUB]3[/SUB]
Najbolje ćeš proći ako imaš nekog iznutra da te progura do nekog, uslovno rečeno, normalnijeg mesta. Srbija nije država u pravom smislu te reči, na 30 pilota imamo jedan kvazi-avion.

@ Rest of the crew
Jel zna neko kako se postaje vojni ataše?

U pravu si Black John,mi vozimo samo papirnate avioncice za razliku od drugih drzava,sto je zalosno :thumbdown: al se nadam da cu se ja jednog dana naci u njemu i bez te potrebne veze...treba samo biti jaaaako pametan,mudar :per: i j*b*ti sve oko sebe...

Back