IvanaVA
Početnik
- Poruka
- 19
Javi mi se u privatnim, da ti nakucam nadugacko i nasiroko sta meni pomaze xD
Nišlijko, ne umem da posaljem privatnu.

Zar moramo kod sklekova ruke sasvim uz telo tj. u širini ramena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi mi se u privatnim, da ti nakucam nadugacko i nasiroko sta meni pomaze xD
Nišlijko, ne umem da posaljem privatnu.Daj nakucaj i meni.
Nišlijko, ne umem da posaljem privatnu.Daj nakucaj i meni.
Jedna masina se zove ,,Lat masina", ona je za bicepse i tricepse, a druga ja mislim da se zove leptir, ali nisam siguran..Naravnoosim samih sklekova koje radim svako vece, u teretani imam tri sprave koje mi dosta pomazu. Prva je za predeo ramena, nznm kako se zove. Ti sednes i rasirih ruke, uhvatis rucke, i onda spajas ruke ispred sebe, ili obrnuto sednes, pa siris ruke. To je za lopatice i grudne misice. Druge dve su za biceps i triceps. Na jednoj sedis i spustas sipku ispod vrata, a na drugoj stojis, oslonac u jednoj nozi, nagnuta napred, laktove fixiras uz telo, a sipku spustas samo iz laktova (njih ne pomeras), spustas skroz do dole i na gore. Ja nisam oktobra mogla ni pola skleka, sad mogu 10-ak nezagrejana.
Nadam se da razumes![]()
Jedna masina se zove ,,Lat masina", ona je za bicepse i tricepse, a druga ja mislim da se zove leptir, ali nisam siguran..![]()
Naravno da ima. U svakoj klasi postoji po jedan ViloticDa li zna neko, da li na akademiji ima profesora koji redovno obaraju studente?![]()
Naravno da ima. U svakoj klasi postoji po jedan ViloticIma jedan lik koji je stvarno kao Vilotic i isto predaje matematiku. Pitanje je samo da li ce on predavati bas sledecoj klasi.
[Dragana_No.6];9053257:pa geometrija i matematika mi ne bi bili problem ( toliki problem... ), ali fiziku nemam od osnovne skole... joj... mada, volim da crtam, i matematiku dosta dobro kapiram... aaaa.... ne znam sta da radim....
Da li ce mi praviti problem to sto imam tri rupice na levom uvu? (nalaze se na mekom tkivu)
Jel istina da moze da se radi van Srbije nakon zavrsene akademije?![]()
![]()
![]()
Da li ce mi praviti problem to sto imam tri rupice na levom uvu? (nalaze se na mekom tkivu)
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li zna neko, da li na akademiji ima profesora koji redovno obaraju studente?![]()
ja bi MuO .... 80 muskaraca primaju i to 10 posto kazu na MuO ... tako da ce biti tesko upasti.. 2 god svima ista tek posle te oni prema uspehu rasporedjujuJel ima da ce ko MuO? Ovaj smer Protiv vazduhoplovni sistemJel zna neko sta o tome?
Jel ima da ce ko MuO? Ovaj smer Protiv vazduhoplovni sistemJel zna neko sta o tome?
Nemoj pogresno da shvatis,ali ako ti toliko razmisljas onda definitivno ne treba da upises vojnu jer ako toliko sumnjas nisi za to. Vojnoj akademiji trebaju odlucni a ne oni koji sumnjaju u sebe.Ako toliko sumnjas vrv neces proci psihici test.
Vi sto ste rekli da ste iz Nisa, u koju skolu idete?