Vojna akademija?

Zna li neko da li mi iz drugih gradova mozemo da predamo dokumentaciju u Bg-u ili to mora sve preko vojnog odseka u nasem mestu? Kad pogledam ove u mom gradu koliko su izgubljeni, prosto me strah da im poverim nesto toliko vazno xD

Nišlijko, ne umem da posaljem privatnu. :confused: Daj nakucaj i meni.
Zar moramo kod sklekova ruke sasvim uz telo tj. u širini ramena?

Naravno :) osim samih sklekova koje radim svako vece, u teretani imam tri sprave koje mi dosta pomazu. Prva je za predeo ramena, nznm kako se zove. Ti sednes i rasirih ruke, uhvatis rucke, i onda spajas ruke ispred sebe, ili obrnuto sednes, pa siris ruke. To je za lopatice i grudne misice. Druge dve su za biceps i triceps. Na jednoj sedis i spustas sipku ispod vrata, a na drugoj stojis, oslonac u jednoj nozi, nagnuta napred, laktove fixiras uz telo, a sipku spustas samo iz laktova (njih ne pomeras), spustas skroz do dole i na gore. Ja nisam oktobra mogla ni pola skleka, sad mogu 10-ak nezagrejana.
Nadam se da razumes :)

Naravno :) osim samih sklekova koje radim svako vece, u teretani imam tri sprave koje mi dosta pomazu. Prva je za predeo ramena, nznm kako se zove. Ti sednes i rasirih ruke, uhvatis rucke, i onda spajas ruke ispred sebe, ili obrnuto sednes, pa siris ruke. To je za lopatice i grudne misice. Druge dve su za biceps i triceps. Na jednoj sedis i spustas sipku ispod vrata, a na drugoj stojis, oslonac u jednoj nozi, nagnuta napred, laktove fixiras uz telo, a sipku spustas samo iz laktova (njih ne pomeras), spustas skroz do dole i na gore. Ja nisam oktobra mogla ni pola skleka, sad mogu 10-ak nezagrejana.
Nadam se da razumes :)
Jedna masina se zove ,,Lat masina", ona je za bicepse i tricepse, a druga ja mislim da se zove leptir, ali nisam siguran.. :)

[Dragana_No.6];9053257:
pa geometrija i matematika mi ne bi bili problem ( toliki problem... ), ali fiziku nemam od osnovne skole... joj... mada, volim da crtam, i matematiku dosta dobro kapiram... aaaa :dash: .... ne znam sta da radim....

Nemoj pogresno da shvatis,ali ako ti toliko razmisljas onda definitivno ne treba da upises vojnu jer ako toliko sumnjas nisi za to. Vojnoj akademiji trebaju odlucni a ne oni koji sumnjaju u sebe.Ako toliko sumnjas vrv neces proci psihici test.

Da li ce mi praviti problem to sto imam tri rupice na levom uvu? (nalaze se na mekom tkivu)
Jel istina da moze da se radi van Srbije nakon zavrsene akademije? :) :) :)

Mozes, naravno, al posle 8 godina, minimum toliko moras da provedes u vojsci, znam nekoliko njih jedva cekalo da prodje tih 8 god, zapalili preko, i sa diplomom VA plata im 6 puta veca, inace bas je jaka diploma, naravno ko je dobije. :D

Da li zna neko, da li na akademiji ima profesora koji redovno obaraju studente? :)

Ima i te kako, pica mi drug, koji se ispisao sa VA, nebitno zasto, kaze da ima mnogo rupa u sistemu odbrane, i da su postavljene profesori da obaraju po nekoliko kadeta iz svake klase. Ko misli da je tamo sve super, grdno se vara. Nije to to, kad ti moras da kupujes zavesu da bi okacio u svojoj sobi, tj tamo gde te smeste sa jos 3 kadeta. E vojsko moja. :D

Nemoj pogresno da shvatis,ali ako ti toliko razmisljas onda definitivno ne treba da upises vojnu jer ako toliko sumnjas nisi za to. Vojnoj akademiji trebaju odlucni a ne oni koji sumnjaju u sebe.Ako toliko sumnjas vrv neces proci psihici test.

Pro tip: Pogledaj datum ili stranicu ili šta god, da ne bi komentarisala post iz 04.03.2009 :D

Back