milos 888
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
Milose bolje ti idi na drugi fakultet prijateljski savet. Jesi li video sta kaze sig nije bajno treba biti bas bas, ima mnogo lisca i wc da se ocisti za cetiri godine. Sada kada pocnu losi rezultati kod pitomaca nema kuci, ustajanje u sest. Ima i dobrih stvari lepo razmisli i raspitaj se da te nista ne iznenadi. Izaberi logistiku sa njom mozes i u civilstvu da budes zaposlen. Nemam nista protiv tebe i ostalih mladjih nadam se kolega ali saslusajte sve, i sam bio mlad i zelen trenirao trcanje i zgibove.
Друже, добро сам размислио. Сваки дан се преиспитујем. Па и сам Сигн је у јануару рекао да одустаје, па је пробао и говори исто што и ја. Имаш пробно пре заклетве, можеш одустати и шта сад ? Ако нећу, нећу, идем на цивилни без проблема. Ако ме не приме, опуштено идем на цивилни.
Тешко је, наравно, не очекујем тамо да ми угоде. Слушам Сигна и неке људе који имају искуства из моје околине. Биће гадно...психички и физички, знам то.Разумеш да ја хоћу то, да свесно прихватам тешкоће свакакве, остављам погодности цивилног живота...Неки ми говоре да сам луд, да нећу моћи и да ћу се сломити после пар дана или недеља. Имају пар недеља пре заклетве да ме сломе, па нека изволе.
Ја хоћу МуО, смер АРЈ или ВОЈ, зависи да ли ће бити то у конкурсу ове године...мислим да ћи логистику ставити као алтернативу.