nebo_80_bg
Obećava
- Poruka
- 86
ja bih da se upisem ali imam dosta godina.sta da radim?
Е заборавих, момци и девојке кад долазите обавезно на пешадију прво.Мислим све је то лепо, авиони и остало, али аутоматска пушка је нешто посебно.Њен трзај испуњава.Чизме, блато, киша, ровови, шума, заседа.Људи то је закон, ко ово прође прошао је све.Верујте и пехотник248 је то прошао.Поздрав за све ВА ложане!
Eh, da si ti meni ziv i zdrav. Volimo i mi vas sa KoV-a, veruj mi. Imam dosta drugara tamo. A nemoj da mi potezes Zivojina Misica, to j edrugo vreme bilo. Ajde malo sada razmisli i seti se svega shto si naucio do sada, ne mislim samo na akademiju, i skapiraj jednom za svagda da pesadinci vise ne vode ratove, vec ljudi s informacijama i tehnologijom. Shta cesh ti da radsih kada te snimi s Predatorom , osluskuje s Avaksom i krka s B2 bombarderom? Da idesh napred i da vicesh Uraaaaaa? Tesko da cesh moci tako da pobedish njihove usrane Raptore i LOCAS-e... nema veze. Ja samo kazem da nije sve u pusci i rovovima vec u IT-u i tehnologiji. Shto ne znaci da ne treba da upisu Akademiju. Ja sam ponosan shto sam akademac i ne bih se menjao ni sa jednim fakultetlijom p amakar morao josh hiljadu klonji da ocistim. A ti, kovdzija, samo opusteno i lagano, pa dodji na logistiku da pikamo CS.
poz
У току је конкурс! Како ће нам изгледати Војна академија и касније, војска, зависи и од тога ко ће се пријавити на конкурс. Ако си паметан/а, вредан/а физички здрав/а, немаш фрку од математике и волиш да се бавиш људима, да их обучаваш и ојачаваш, твоје место је на Академији. Тамо више нема места за социјалне случајеве и слабиће који трпе и на једвите јаде се чупају са неким бедним оценама, само да би једном имали посао. То је прошлост! Хвала Богу.