Vojna akademija?

Jel zna neko kad ce biti rezultati?Porucnik Gajic mi je rekao kao trebalo bi do utorka da budu objavljeni na sajtu VA.A sada je cetvrtak(valjda :-))).Mislim svi mi znamo nase rezultate otprilike ali mislim na rang listu primljenih kandidata!

E, sad ja imam jedno pitanje. Mozhda ce zvuchati chudno ili smeshno, ali da li neko zna shta mi treba da ponesemo sasobom 17. avgusta kad se budemo javljali na VA, pred polazak na to logorovanje!? Pretpostavljam da cemo svu potrebnu opremu dobiti od VA, ali ipak bih da znam shta TACHNO treba da ponesem.

E, sad ja imam jedno pitanje. Mozhda ce zvuchati chudno ili smeshno, ali da li neko zna shta mi treba da ponesemo sasobom 17. avgusta kad se budemo javljali na VA, pred polazak na to logorovanje!? Pretpostavljam da cemo svu potrebnu opremu dobiti od VA, ali ipak bih da znam shta TACHNO treba da ponesem.

pa nije smesno... sto bi bilo : ) ovo pise na sajtu:
Обавезни су да собом понесу оргинале следећих докумената: Извод из матичне књиге рођених, Уверење о држављанству, сведочанстава сва четири разреда и диплому средње школе.

a sem toga... npr. pribor za licnu higijenu (cetkica i pasta za zube, peskire, kreme, cesalj - ako imas dugu kosu.. gacice da promenis kad ti se isprljaju, carape, devojke grudnjak, par majica, par trenerki il pantalona sta vec volEs da nosis i tako :).. ja cu ponesem jos i mobilni i mp3, i tako : ) msm da je to to : ).... ..... .... ako se jos neces setim, cu gi turim ; )

a to logorovanje sta kako gde, cekaj mi to idemo tamo 17. avgusta i sta onda?
jel ima neko informacije o tome?

!7. avgsta do 12h treba da se javimo na VA. Ja cu lichno da odem tamo oko 11h...I onda pretpostavljam dobijamo raspored po sobama i popodne cemo verovatno provesti u zaduzhivanju opreme i slichnim stvarima, i onda ili tad uveceh krecemo NEGDE, ili, shto je meni verovatnije, krecemo rano ujutru 18. avgusta. Na tom logorovanju cemo biti 4 nedelje. Meni su u vojnom odseku rekli do 13. septembra. Toliko ja znam. Ako neko zna josh neshto, neka javi, a mi koji smo upisali bi mogli da se povezhemo i upoznamo i pre tog 17.avgusta, npr,preko msn-a ili slichnih stvari. Chisto da znamo ko ce tamo da nam chuva ledja;)
moj msn je: petrovic.nikola90@live.com

P.S. Ja sam na psiho testovima imao 4, 3, 5, 5. I kategorija: ''preporuchuje se'' A shto sam dobio 3 na testu emocija, jbm li ga....

Back