Vojna akademija?

a smo jaki preko pozz kevu
mali ne spamuj temu, i cuvaj se.
aha...razumem!A jesu li teski zadaci iz mstemstike?mislim vezbao sam ja iz onih testova ali mozda su ih malo skratili,promesali,ne znam...

nisu teski, bar meni nisu bili, to su osnovni zadaci iz tih oblasti, kao na testovima su, te tezine. s tim da mislim da kombinatoriku nisam imao.

cisto bas i nije, tj ima prasine po podu mada je uglavnom vec razgazena okolo.
ponesi pribor za licnu higijenu: cetkica, pasta, brijac, pena za brijanje, gel za tusiranje, jedno 2 peskira. ponesi odece 3 majce jedne pantalone bar. ne dozvoljavaju da se setkas okolo u sorcevima ako se negde ide. ponesi obavezno nekog soka, vode i tako. jer po difoltu neces imati pristup tim stvarima. plazma keksa i to.

Hahaha:D E, svaka čast! Najbolja dva posta na temi! Izgubio je par zareza...
kako je tamo, cisto da budem malo vise upoznat itd.
hahaha... mnogo ste dobri:lol:
Regardments!:ok:

Znaci nije vazno kakav uspeh imas u skoli. Sve zavisi od toga kako odradis prijemni i da li ces proci sve tesove

ne, vazno je itekako. vazno je zbog bodova koje ces imati, i vazno je kod intervjua sa psihijatrima jer kada dodjes da se pohvalis sa dvojkama i trojkama,
nemoj ocekivati bajne ocene od njega. stavise moze i da te srusi ako nesto ne bude odusevljena tobom kao osobom, pa kad ti vidi ocene u skoli jasno joj je s kime ima posla i ides kuci.

ne, vazno je itekako. vazno je zbog bodova koje ces imati, i vazno je kod intervjua sa psihijatrima jer kada dodjes da se pohvalis sa dvojkama i trojkama,
nemoj ocekivati bajne ocene od njega. stavise moze i da te srusi ako nesto ne bude odusevljena tobom kao osobom, pa kad ti vidi ocene u skoli jasno joj je s kime ima posla i ides kuci.

Ocene iz škole nisu preterano relevantan podatak, jer ti 50 % ocene zavisi od profesora koji ti predaje.

E da, zaboravih da napisem, u slucaju da ste imali neke povrede, operacije i slicno, OBAVEZNO PONESITE MEDICINSKU DOKUMENTACIJU, u protivnom moze se desiti da napisu da ste nesposobni. Kada odlazite negde, npr. do kantine, obavezno se javite dezurnom, iz moje grupe trojica su otisli do kantine, a u medjuvremenu je dosao neki kurcev kapetan, vrsio prozivanje, njih nije bilo, niko nije znao gde su, i ovaj ih skinuo sa selekcije.

Poslednja izmena:

Back