Vojna akademija?

Sad sam zakasnio,znaci mogu sledece godine. Sta mislis posto nije velika konkurencija znaci svi ce upasti koji se prijave? Ja znam iz matematike samo sabiranje,oduzimanje mnozenje i deljenje.
Pa mislio sam da mogu da upisem bez polaganja prijemnog posto studiram visu poslovnu i studirao sam jedan privatni fakultet.

CHIME, ako ti stvarno toliko lose ide matematika onda ili dobro izvezbaj i nadoknadi sve rupe, ili nemoj da pokusavas. Profesori iz matematike su poprilicno rigorozni, pogotovo prema civilima... Nema sanse da mozes da upises bez polaganja prijemnog, pogotovo sa vise uzaludne ili privatnog fakulteta. Ovo ipak nije isti univerzitet...

CHIME, ako ti stvarno toliko lose ide matematika onda ili dobro izvezbaj i nadoknadi sve rupe, ili nemoj da pokusavas. Profesori iz matematike su poprilicno rigorozni, pogotovo prema civilima... Nema sanse da mozes da upises bez polaganja prijemnog, pogotovo sa vise uzaludne ili privatnog fakulteta. Ovo ipak nije isti univerzitet...

Cemu omalovazavanje,nije visa poslovna ni toliko laka ko sto mislis da bi je zvao visa uzaludna. Po ovome 60 se prijavilo a 10 je otpalo.

Cemu omalovazavanje,nije visa poslovna ni toliko laka ko sto mislis da bi je zvao visa uzaludna. Po ovome 60 se prijavilo a 10 je otpalo.

CHIME da se ne lazemo to je visa skola koju upisuju svi koji ne znaju sta ce sa sobom, i stvarno ne moze da se poredi sa ostalim skolama, a da ne pricam o fakultetima... No, to nije tema, 10 je otpalo, i zar stvarno mislis da ce onaj koji je imao 3 boda na matematici imati ikakve sanse na VEI gde ima 4 matematike, elektrotehniku, signale i sisteme itd... Ne bi imao sanse ni na logistici, a kamoli ovde... Znam profesore i znam kako razmisljaju i kako razmisljaju oni koji to sve planiraju... Nema taj sta tu da trazi, veruj mi. Kazem ti, ako stvarno zelis to, ili popravi sve rupe u matematici.

Јел зна неко да ли могу да конкуришем за ВА ако сам имао 2 из математике у првој години ? И, пошто имам -2,75 диоптрију, да ли може да се иде са 18 година на ласерску операцију и да се конкурише за ВА са 0 диоптријом, после операције.... ?

Moze neko da mi kaze sta je najvaznije od predmeta za Vojnu Akademiju. Za 2 godine hocu da konkurisem,..Znam da je vazna fizicka sprema i tu vec sad mogu da polozim i to lagano, ali nisam nasao koji su predmeti najvazniji.Takodje znam da je matematika vazna, ali da li bi neko bio ljubazan da mi kaze sta se od matematike radi na VA? Nisam neki ljubitelj matematike, pa ako je ona bas teska da ne razmisljam o VA..Ima li fizike? Pozz

Koliko ja znam, moze da konkurise strani drzavljanin, ali je to neki vid saradnje dve zemlje, to moras da se podrobno raspitas. najbolje da pozoves akademiju...
krstanbg, velika ti je dioptrija, sto se toga tice nemoj ni da pokusavas, ne znam kako je za operaciju, to se raspitaj kod nekog lekara, a sto se tice matematike, mislim da mozes...

Potrebna mi je pomoć od osoba koje su pohadjale Vojnu akademiju. Studiram arhitekturu u Podgorici i završna sam godina. Za diplomski rad sam uzela temu Idejno rešenje Vojne akademije - kopnene vojske. Trebaju mi sledeće informacije: koliko ima smerova za kopnenu vojsku i njihovi nazivi kao i kapacitet, spisak predmeta sa sve četri godine, broj profesora.
Unaprijed zahvalna.

Back