Vojna akademija?

eej ljudi..procitala sam sve stranice od prve do zadnje..
i stvarno ste puno pomogli s odgovorima...
ja sam 2.raz gimnazije...i takoder zelim na VA..
i zanima me dali sad na kraju gledaju ocjene iz matematike..posto ja imam 2-3,heeh
i da zelim vam puno srece,jer vidim da je konkurencija velika...

eej ljudi..procitala sam sve stranice od prve do zadnje..
i stvarno ste puno pomogli s odgovorima...
ja sam 2.raz gimnazije...i takoder zelim na VA..
i zanima me dali sad na kraju gledaju ocjene iz matematike..posto ja imam 2-3,heeh
i da zelim vam puno srece,jer vidim da je konkurencija velika...

ocena iz matisa nije bitna, ako si procitala sve, to bi trebala da znas ; ) ali je matematika na prijemnom najbitnija... hvala, trebace nam... sem toga, kaze se od prve do poslednje (zadnje je ono u zivotu, a necemo da crnjacimo ) pozzz :super:

[Dragana_No.6];9410916:
ma o cemu ti to??? vidis da se zezamo... :bye:

Izvinjavam se,onda sam ja nesto lose ukapirao!Ali sa ovim podacima,tipa primaju 100 ili mesta popunjavaju V.Gimnazijalci a za nas sta ostane...:thumbdown:
Sve imate na sajtu Vojne akademije:ok:
Neko poseti ovaj forum da bi se nesto blize informisao a vi se razlupali kao otvoren prozor:hahaha:

[Dragana_No.6];9438383:
ocena iz matisa nije bitna, ako si procitala sve, to bi trebala da znas ; ) ali je matematika na prijemnom najbitnija... hvala, trebace nam... sem toga, kaze se od prve do poslednje (zadnje je ono u zivotu, a necemo da crnjacimo ) pozzz :super:

ma procitala sam,al dost ste se raspisali,pa sam se pogubila,hh..svejedno puno hvala..:)
hehe..oke do posljednje ;)

dobio sam informaciju od nekoga ko je slusao radio pre neki dan, gde su govorili o navali na VA, o tome kako ih ima 800 i furtum prijavljenih,
pa su izmedju ostalog spomenuli da se daje prednost socijalno ugrozenima

dobro to je ok sa socijalnim slucajevima ali trebamo svi biti jednaki pa ko ima bolji uspeh ili ko vise zasluzi da bude primljen na osnovu bodova taj neka bude primljen...Mislim da je tako najbolje a ako se u nekom slucaju desi da imaju isti broj bodova onda neka gledaju materijalnu situaciju...

Мене занима може ли се упасти у специјалне јединице са Академије??Још ако си женско,има ли икаквих шанси????

Naravno da moze. U spec. jed. najvise ulecu iz pesadije takodje i u VBA, ali oni najbolji...
A ako si zensko na pesadiji i ako si fizicki u odlicnoj kondiciji ne beri brigu uleces opusteno u spec. jed. ...

Do pre 3 godine nisu mogli da navataju za vojnu akademiju,bio je i drugi upisni rok,bilo je bitno samo da si zdrav,a sad cetvoro na jedno mesto. Bas sad nasli da menjaju strategiju,bar da su sacekali koju godinu...

Back