Vojna akademija?

lose vesti bando zelena,
prijavljeno ih je, pise na sajtu, preko 800, procena je da ce biti 5x vise prijavljenih nego sto se prima. dakle, bice gusto naostrite bajonete

AU ***** ti SUNCE!!! otkud toliko interesovanja čo'eče,pretprošle i godine pre toga su znali da spuste kriterijume malo da bi popunili planirano a sad BORBA... CCC...:dash:
Šta da vam kažem osim,SREĆNO!!!:super:

ja sam olucila da polazem pola - pola.... Nemam volje da rizikujem sa matematikom.... sto se tice ukidanja vojnog roka, ne verujem da ce ga ukinuti, cak sam cula neke price da ce ga opet produziti na 9 meseci. Pocela sam sa fizickim pripremama, i solidno ide, samo jos matish da krenem. Puno devojaka se prijavilo, al ne verujem da je strasno kao sto izgleda, jer sam videla neke od njih... mozda gresim, ko zna... a malo biste mogli da iskulirate sa tim svadjama, mislim, to je totalno out... svako neka polaze ono za sta misli da je za njega najbolje i kraj price... a da cu navezbati 300-400 zadataka... pa ne znam... jos nisam pocela pa ne mogu da pricam.. videcu kako mi bude islo : )

Ja necu odgovoriti na ovo pitanje,ali cu postaviti novo jer moj mladji brat je konkurisao ove godine za VOGI,i u vojnom odseku su mu rekli da negde na netu postoje neki testovi sa pitanjima za pripremu pa ako neko zna gde su ta pitanja bila bih mu vrlo zahvalna kada bi mi pojasnio sta treba da radim ili gde da odem jer na adresi www.gimnazija.mod.gov.yu ja na zalost nisam nista nasla :P

Back