Vojna akademija?

Ako spremis matu i fizicko iste kao i svakom drugom :D , a sto bi me zvao Sutanovac ili neko iz ministarstva, imamo neki prijem u ministarstvu :D. Mene interesuje ovako, kad se odprilike krece na obuku, a kada krecu predavanja. Cuo sam da nema izlaska iz kasarne pre zakletve, pa me i to interesuje kad ce odprilike, imam jednu veoma vaznu obavezu krajem septembra, kum sam ???

Jesu vam rekli nesto tamo kad ste bili na pregledima? Nama su rekli da cemo krenuti pocetkom septembra, oko 5., ali da cemo o tome biti vec obavesteni kad je tacno... Ja se nadam da nece biti u pitanju avgust ipak :)

Jesu vam rekli nesto tamo kad ste bili na pregledima? Nama su rekli da cemo krenuti pocetkom septembra, oko 5., ali da cemo o tome biti vec obavesteni kad je tacno... Ja se nadam da nece biti u pitanju avgust ipak :)

Ja molim boga da to bude avgust, bar je tako bilo da sad, pa da polozim zakletvu pre 25 septembra, u medjuvremenu mi je termin za davanje krvi a to je 2 dana slobodnog, a onda svadbaaaaa..... :D Nista nam nisu rekli, samo da cemo blagovremeno biti obavesteni..... :D

Eeeeeeee da nisu radile veze mozda bi bio i pozvan :per: A ovako, zalim slucaj, pokusaces naredne godine, do 340-og mesta su sigurno zvali a za dalje ne mogu da tvrdim.;)

Mene je zvao samo neki kapetan,da proveri neke moje podatke koje imaju u njihovoj bazi podataka,da vidi jesu li tachni.... Jesu li jos nekog proveravali,ili sam im ja nesto posebno sumnjiv? Mozda spremaju sledecu grupu za preglede,pa proveravaju podatke,ili.... Ko zna sta....

Mene je zvao samo neki kapetan,da proveri neke moje podatke koje imaju u njihovoj bazi podataka,da vidi jesu li tachni.... Jesu li jos nekog proveravali,ili sam im ja nesto posebno sumnjiv? Mozda spremaju sledecu grupu za preglede,pa proveravaju podatke,ili.... Ko zna sta....

Mene nisu zvali oko proveravanja tih podataka, ali i nije mi bitno, na lekarskom sam bila - pala i zdravo dovidjenja :hahaha: :rotf: :hvala:

Zbog chega su najvise padali? Jel' moze da se padne zbog krive kichme? Koja si bila na listi?

Ma nema pravila, obaraju oko cega stignu, najvise padaju kod psihologa, kod ocnog, na ekg, neki su padali i zbog sluha, ma svasta nesto. :rtfm: Mene je ocni oborio zbog dioptrije, al nema veze, sad mi sve to izgleda smesno, jer su neki daltonisti prosli a da nije ni provalio, boles' ne bira :hahaha: A sto se tice kicme, ja mislim da to ni ne gledaju toliko, nama je hirurg pogledao kicmu a ti se za toliko ispravi i procices ;)

Ma nema pravila, obaraju oko cega stignu, najvise padaju kod psihologa, kod ocnog, na ekg, neki su padali i zbog sluha, ma svasta nesto. :rtfm: Mene je ocni oborio zbog dioptrije, al nema veze, sad mi sve to izgleda smesno, jer su neki daltonisti prosli a da nije ni provalio, boles' ne bira :hahaha: A sto se tice kicme, ja mislim da to ni ne gledaju toliko, nama je hirurg pogledao kicmu a ti se za toliko ispravi i procices ;)
Znaci Jano nisi prosla nemoj da se nerviras ni ti ni ostali ima i drugih zanimanja ko zna zasto je to dobro.

Back