Vojislav Šešelj

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Sta mislim o ovom kandidatu! Dosao iz Haga da jos vise sludi Srbe. Omiljena Vuciceva opozicija. Upravo mu Hag dize rejting pred izbore. Nikada nista nije uradio za narod. Ovakav ce dobiti skoro 10%. Kakvo je vase misljenje o ovom kandidatu?

Poslato sa Huawei Honor Note 8 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:

ŠEŠELJEVA NARICALJKA

Trampe, brate
Beše moja nada
Zašto si me
Izdao ti sada

Na majici
Lik sam tvoj nosio
Frizurom se tvojom
Ponosio

Citirah te
Svugde gde sam stigo
S tobom moral
Mnogima sam digo

Mislio sam
Putin ti je brat
Americi
Slomićete vrat

Evropi sam
Već video kraj
Pa da svetom
Svud zavlada raj

Ti pobedi
I ćurak obrnu
Te Srbiji
Prvi metak krnu

Kolko vidim
Smeštaš i Putinu
Takoreći
Svetom Božjem sinu

Očajan sam
Ispadoh budala
A to nije
Tragedija mala

Na korak smo
Da bude sramota
Kad je neko
Srpski patriJota

Ostade mi
Samo Vučić sada
On je moja
Možda zadnja nada

Sta mislim o ovom kandidatu! Dosao iz Haga da jos vise sludi Srbe. Omiljena Vuciceva opozicija. Upravo mu Hag dize rejting pred izbore. Nikada nista nije uradio za narod. Ovakav ce dobiti skoro 10%. Kakvo je vase misljenje o ovom kandidatu?

Sta mozes misliti o coveku koji je 12 godina robijao za srpsku stvar i za pedalj nije ustuknuo.

Definitivno najsletlija licnost na srpskoj politickoj sceni, jedini je bio na ozbiljnom iskusenju i nije pao, sto je jos bitnije nije izdao da bi olaksao sebi.

Sta mozes misliti o coveku koji je 12 godina robijao za srpsku stvar i za pedalj nije ustuknuo.

Definitivno najsletlija licnost na srpskoj politickoj sceni, jedini je bio na ozbiljnom iskusenju i nije pao, sto je jos bitnije nije izdao da bi olaksao sebi.

Шешељ није робијао за српску ствар. Он никад ништа није урадио за српску ствар. Робија је била чист политички маркетинг, који се непланирано одужио. Он је био уверен да ће бити пуштен за 2-4 године и по повратку постати доживотни премијер.

Za Hag skidam kapu! Za sluzenje Vucicu vracam kapu.
Dakle, POBEDNIK iz Haga izgubio prva dva slova povratkom i sluzenjem Vucicu postao poBEDNIK!
Srdjan Nogo je izneo podatak da Seselj svaki mesec dobija 60.000 evra koje mu donosi neki Veselinovic kao cenu sluzenja Vucicu.

Dakle, POBEDNIK iz Haga izgubio prva dva slova povratkom i sluzenjem Vucicu postao poBEDNIK!
Srdjan Nogo je izneo podatak da Seselj svaki mesec dobija 60.000 evra koje mu donosi neki Veselinovic kao cenu sluzenja Vucicu.

Moras da naucis jednu stvar, politika je maraton, a ne sprint.

Tu pobedjuje izdrzljivi i mudriji.

A sta Nogo kaze mozes da okacis macku o rep, kakve dokaze on ima za svoje tvrdnje?

Poslednja izmena od moderatora:
1. Dosao iz Haga da jos vise sludi Srbe.
2. Omiljena Vuciceva opozicija.
3. Upravo mu Hag dize rejting pred izbore.
4. Nikada nista nije uradio za narod.
5. Ovakav ce dobiti skoro 10%.

1. Није. Хаг није место становања, већ робовања, научите то већ једном (после 20 година, мајку му!)
2. Тачно.
3. Неки глас сигурно +1.
4. Уништио је злочиначки инструмент Хашки трибунал.
5. Веровато, +/- 2%.

Sve kako si napisao, samo bih dodao da je svima i uvek bio omiljena opozicija.

Toliko je bio omiljena opozicija da je pod Milosevicem nekoliko puta robijao, a Milosevic je ostao bez vlasti zbog sukoba sa njim jer je pokusao da mu razbije stranku nekom fiktivnom listom Radikalna stranka Nikola Pasic tako da je SRS imala svog kandidata na izborima i ponudila zapisnike na uvid sa svih birackih mesta. O crvenoj vestici sa Dedinja da ne govorim, koliko je samo nju vredjao i ponizavao.

Njemu samo jedno ne mozete da oprostite, a to je sto u nijednoj kombinaciji nije hteo da bude trojanski konj prozapadnim strankama sto svi ostali pre ili kasnije urade.

I sada je takav slucaj

taj se jos nikom nije pokorio. kazu da je u zenici odrobijao od nekoliko god 2 godine u samici jer se NIKOM nije dao pokoriti i to u titinom zatvoru.12 godina u hagu , svi smo videli da ga ni tamo nisu slomili.ubedjen sam da bi JEDINO ON prekinuo briselske pregovore, prisao rusiji, dozvolio rusku bazu u nisu. kad samo vidim koliko hrvati, sipci i muslimani kmece na samo pominjanje njegovog imena, odmah bi mu dao glas

Шешељ није робијао за српску ствар. Он никад ништа није урадио за српску ствар. Робија је била чист политички маркетинг, који се непланирано одужио. Он је био уверен да ће бити пуштен за 2-4 године и по повратку постати доживотни премијер.

nemogu da shvatim coveka koji izjavi da je 4 godine zivota na robiji POLITICKI MARKETING. znas li ti sta govoris?

- - - - - - - - - -

on ih verovatno broji? uozbilji se malo

Ne verujem.
Da nije malo mnogo ?
Pa, to je više od Bajatovićeve i Cicine plate zajedno.
Bar 3 x.

Ne verujem.
Da nije malo mnogo ?
Pa, to je više od Bajatovićeve i Cicine plate zajedno.
Bar 3 x.

Vučić pošteno plaća sve koji mu služe.
Pojavljuje se sve više informacija i o konkretnim ciframa tako da se potvrđuje neka šema o kojoj se samo nagađalo.
- lokalni SNS šefovi
- direktori javnih preduzeća
- poslanici
- gradonačelnici
- zamenici i pomoćnici ministara
- direktori preduzeća od nacionalnog značaja
- ministri
- VIP likovi u vladi i stranci, potrpredsednici SNS
- predsednici drugih marionetskih partija

Cifre se uglavnom kreću od 1.000 pa do 20.000, 25.000. Neki gornji maksimum je 30.000 mesečno, teško da pojedinac može preko toga pa makar bio Ivica, Zorana, Mali...

Šešelj je specifična roba i cena je posebno ugovorena, tako da je očigledno da je na vrhu lestvice po mesečnoj apanaži.
Uostalom 60.000 nije samo za njega već i za one u SRS koje Šešelj mora da stimuliše da se slučajno ne izlete protiv Gospodara Vučića ali da redovno pljuju po njegovim protivnicima.

Znači 60.000 uopšte nije mnogo za celu parlamentarnu stranku, koja je van sistema vlasti i ne može da se "dopunjava" na drugi način poput SPS, PUPS itd. Normalno da Voja Vojvoda od cele cifre ostavlje sebi lavovski deo.
Takođe treba napomenuti da to nije sve, jer je Vojvoda naplatio i "Haške muke", đuture, ceo paket. Tražio je milionče po godini robije, dobio 4 miliona ukupno.

Шешељ заједно са Хагом измислио метастазе на јетри, и договорио се да га пусте да би слабио режим Александра Вучића, не толико да га сруши "чим се врати из Хага" него више да се овај не "зацари". Да је договор испоштовао, његов поновни одлазак у Хаг на изрицање коначне пресуде не би се ни тражио због његовог "здравственог стања" и коначна ослобађајућа пресуда била би му изречена путем видео линка. Међутим, он је узео лову да не напада режим, напротив он хвали ВучиЧа чиме изиграо је договор са Хагом.
Сада је та усташенда у великом зенту да оде у Хаг на изрицање пресуде јер зна да је договор са Хагом прекршио. А Хаг сада тражи и главе троје радикале који су били кључни у сакривању доказа.
Према томе, о Шешељу као председничком кандидату мислим све најгоре.

Poslednja izmena:

Back