- Poruka
- 19.509
Ако си ово на слици ти у стварном животу ебо би те.
Ovo je Seselj u stvarnom zivotu...lolololol

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако си ово на слици ти у стварном животу ебо би те.
Seselj kada se vrati iz Haga, i kada pocne da prica o ''Velikoj Srbiji'' ima odmah da pobedi na izborima...lol
... ako ga mormoni podrze sigurno pobedjuje. LOLOLOLOLOLOL
Na,ako ga ti podrzis u oslobadjanu svi srpskih zemalja...pobedjuje..lol
za sada je ismejao tribunal, da vidimo sta ce dalje.
Za sada je Seselj deset godina u Hagu, da vidimo koliko ce jos da ostane.
Za sada je Seselj deset godina u Hagu, da vidimo koliko ce jos da ostane.
Само ти користиш аватаре са њиховим ликом, а не ја.
Imam apsolutno pravo...![]()
ДемокраЦИјА,
свака будалетина може да пише и прича, трућа
шта хоће и колико хоће,
само уколико не угрожава нечија туђа, Законом загарантована права, јел ....
Ти си то изгледа буквално схватио .....
![]()
Da, svako ima pravo na govor, slobodu govora.
Ali ovde je rec moj avatar...koga ja vredjam tim avatarom? Nikog, prem a tome...molim lepo..
haha samo vi pojedinci i mislite da je on nekog izdao...ali, to j vas problem...
Ja isto volim ovu zemlju
Највише вређа Вучића. Када би само несрећни Вучић знао ко му даје подршку.![]()
DOLAZI STO PRE SESELJEEEEE!!!
A sta ce biti kad dodje? Nista...matori ce da pokusa da nesto uradi, ali je narod provalio celu njegovu retoriku...
Naravno da nece...dosta je bilo ratova, izmisljenih granica, ratnih profiterstva i ostalog...Ma ja bi da ga gledam... Mozda nesto i uspe, nadajmo se.
Naravno da nece...dosta je bilo ratova, izmisljenih granica, ratnih profiterstva i ostalog...
Republika Srpska Srbiji. Seseljova srbija je bila 90% ex juge, a mi mozemo da se zadovoljimo sa rep. Srpskom, koja pripada Velikoj Srbiji.
Nema izmisljenih granica gosn Eurupejac.
Ниједну тачку оптужбе за коју терете Шешеља Хаг није доказао, тако да се може рећи да они тамо потпуно противправно и нелегално држе Војислава Шешеља у Хагу. Хаг је модерна инквизиција и један нелегални политички суд. На примеру Воје Шешеља, али и других Срба тамо, се то може јасно видети.
Границе се стално мењају..и мењаће се..једно је сигурно да нећете поново до Атине да стигнете ко некада..![]()
Bubi ga njegov tata tito!DOLAZI STO PRE SESELJEEEEE!!!
Po tvojoj logici ni Geringu nista nije dokazano.....
Po tvojoj logici ni Geringu nista nije dokazano.....