Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On i jeste marginalni tip, neko ko glasno laje i zbunjuje narod krijuci se iza nacionalisticke retorike. On je sajd shou sheki nase istorije, u svakoj krvavoj corbi mirodjija. Verujem da se dobro okoristio svojom ulogom u ovoj horor predstavi.

On i jeste marginalni tip, neko ko glasno laje i zbunjuje narod krijuci se iza nacionalisticke retorike. On je sajd shou sheki nase istorije, u svakoj krvavoj corbi mirodjija. Verujem da se dobro okoristio svojom ulogom u ovoj horor predstavi.

Класични пример букаџије и примитивца, не разликује се пуно од већине политичке елите у земљи, част изузецима.

Класични пример букаџије и примитивца, не разликује се пуно од већине политичке елите у земљи, част изузецима.

Мало више поштовања према интелектуалцу који је написао преко хиљаду књига са прако хиљаду страна, а све то због свог народа док ти ниси ни сликовницу прочитао.

Ne pratim sudbinu Šešelja, ali me interesuje koje su njegove sadašnje opcije za izlazak iz kazamata. Ne može čovek da sedi u zatvoru doveka bez presude. Problem sa većem je njihov problem a ne njegov. Zanimaju me pravne mogućnosti koje on ima na raspolaganju.

Правне норме не постоје када је у питању човек који у лице говори истину и оно што мисли, и доследно истерује своје, јер зна да је у праву. Међународни суд у Хагу није ни створен да би се дошло до правде, већ да би се она избегла, што значи да би се избегло потезање питања о злочинима које је међународна заједница починила над Србима. Никада нисам била Шешељев гласач, док нису почели да му суде злочинци - е, онда сам постала његов присталица.

а да прелетач је на влассс:sad2:

Није, само тако изгледа. Он је нова играчка оних који на крају своје политичке марионете силују и унаказе као Гадафија (који је исто тако у последње време флертовао са западом), па их онда лепо докрајче. Не завидим му ни најмање, кад му дође из ду.... у главу неће моћи ока да склопи од страха.

Ne pratim sudbinu Šešelja, ali me interesuje koje su njegove sadašnje opcije za izlazak iz kazamata. Ne može čovek da sedi u zatvoru doveka bez presude. Problem sa većem je njihov problem a ne njegov. Zanimaju me pravne mogućnosti koje on ima na raspolaganju.

e da nema rupe u pravilima kazamata ..,
možda bi se iznašao neki pravni izlaz

pa zar nije samo po sebi jasno .., kome je još suđeno 10 godina .. ?

179386_10151199769179585_1464384890_n.jpg

Онда би било људски да напишеш једно писмо подршке Шешељу, да види да је још добро прошао пред међународним злочиначким судом. :mrgreen:
:hahaha:

Pa njegov pravnik, radikal me je "namestio". moju tužbu zbog pljačke koju su meni načinili, okrenuli protiv mene, još me krivično gonili JER SAM OPLJAČKAO SAM SEBE! :hahaha:

Jedva sam se izvukao i dobio 4 procesa za tih 20 godina, ali ZLO radikalsko je mnogo jače! Još drže pod svoje, sudstvo Srbije, radikalske ustaše!

A da neračunam ratni period, kada mi je mogla porodica stradati kao i ja lično. nekoliko godina sam morao da čuvam porodicu i sebe, jer su u dva maha oružjem hteli da me eliminišu. Ovde u Srbiji, u mom gradu, Pančevu.

Poslednja izmena:
У Србији све лопов до лопова (да кажем част изузецима, не смем, јер бојим се питаће ме неко ко је изузетак, а ја иако сам сигурна да их има, не знам ко су)... немогуће је у овом тренутку раздвојити жито од кукоља. Али једно је сигурно, као и увек риба смрди од главе. Они који сметају су у Хагу. Коме сметају јасно је. Увек ћу подржавати Шешеља надајући се да ће извући живу главу, јер он још има шта да каже и уради у Србији, а кад дође на власт, ако буде направио иједан корак као његови бивши пријатељи прелетачи који су сада на власти, прва ћу да загракћем против њега.

У Србији све лопов до лопова (да кажем част изузецима, не смем, јер бојим се питаће ме неко ко је изузетак, а ја иако сам сигурна да их има, не знам ко су)... немогуће је у овом тренутку раздвојити жито од кукоља. Али једно је сигурно, као и увек риба смрди од главе. Они који сметају су у Хагу. Коме сметају јасно је. Увек ћу подржавати Шешеља надајући се да ће извући живу главу, јер он још има шта да каже и уради у Србији, а кад дође на власт, ако буде направио иједан корак као његови бивши пријатељи прелетачи који су сада на власти, прва ћу да загракћем против њега.

Тако је!!! :klap::klap::klap:

Tako je, nezna se ko je ko, i u koju tikvu duva. :lol:

Naravno, ima mnogo toga još da nam ispričaju i Šešelj i radikali. :mrgreen:

Iskreno, stvarno želim da što duže poživi i da ga služi zdravlje, ne zarad nas grešnika, več zbog ISTINE!

Poslednja izmena:
Tako je, nezna se ko je ko, i koju tikvu duva. :lol:

Naravno, ima mnogo toga još da nam ispričaju i Šešelj i radikali. :mrgreen:

Iskreno, stvarno želim da što duže poživi i da ga služi zdravlje, ne zarad nas grešnika, več zbog ISTINE!
Пошто је Шешељ човек од ината, и то га у свему и држи, ја сам у то убеђена, издржаће. Изината и за пакост онима који би желели да он нестане. :D Пре ће новопечени еуропејци да о(д)ладе кад њихови ментори почну да даве и уцењују, ово што им сад раде није ништа. Има Бога.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back