Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
To će istorija reći, a ne ti.
Док историја не проговори, слушај мене.
- - - - - - - - - -
Маргине, маргине, него шта...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To će istorija reći, a ne ti.
On i jeste marginalni tip, neko ko glasno laje i zbunjuje narod krijuci se iza nacionalisticke retorike. On je sajd shou sheki nase istorije, u svakoj krvavoj corbi mirodjija. Verujem da se dobro okoristio svojom ulogom u ovoj horor predstavi.
Класични пример букаџије и примитивца, не разликује се пуно од већине политичке елите у земљи, част изузецима.
Мало више поштовања према интелектуалцу који је написао преко хиљаду књига са прако хиљаду страна, а све то због свог народа док ти ниси ни сликовницу прочитао.
Ne pratim sudbinu Šešelja, ali me interesuje koje su njegove sadašnje opcije za izlazak iz kazamata. Ne može čovek da sedi u zatvoru doveka bez presude. Problem sa većem je njihov problem a ne njegov. Zanimaju me pravne mogućnosti koje on ima na raspolaganju.
а да прелетач је на влассс![]()
Ne pratim sudbinu Šešelja, ali me interesuje koje su njegove sadašnje opcije za izlazak iz kazamata. Ne može čovek da sedi u zatvoru doveka bez presude. Problem sa većem je njihov problem a ne njegov. Zanimaju me pravne mogućnosti koje on ima na raspolaganju.
Meni! Nekih 20 godina!e da nema rupe u pravilima kazamata ..,
možda bi se iznašao neki pravni izlaz
pa zar nije samo po sebi jasno .., kome je još suđeno 10 godina .. ?
Meni! Nekih 20 godina!
A koliko sam čuo, ima i dužih procesa kod nas.![]()
Онда би било људски да напишеш једно писмо подршке Шешељу, да види да је још добро прошао пред међународним злочиначким судом.![]()
Greška u kucanju, ispravio sam. Što se praviš naivan.Radikal od pre 40 godina, ma ajde molim te.
To samo govori o nasem sudstvu. Evo ja znam da Canak ima sudije svoje, 100% provereno.
У Србији све лопов до лопова (да кажем част изузецима, не смем, јер бојим се питаће ме неко ко је изузетак, а ја иако сам сигурна да их има, не знам ко су)... немогуће је у овом тренутку раздвојити жито од кукоља. Али једно је сигурно, као и увек риба смрди од главе. Они који сметају су у Хагу. Коме сметају јасно је. Увек ћу подржавати Шешеља надајући се да ће извући живу главу, јер он још има шта да каже и уради у Србији, а кад дође на власт, ако буде направио иједан корак као његови бивши пријатељи прелетачи који су сада на власти, прва ћу да загракћем против њега.
Tako je, nezna se ko je ko, i u koju tikvu duva.У Србији све лопов до лопова (да кажем част изузецима, не смем, јер бојим се питаће ме неко ко је изузетак, а ја иако сам сигурна да их има, не знам ко су)... немогуће је у овом тренутку раздвојити жито од кукоља. Али једно је сигурно, као и увек риба смрди од главе. Они који сметају су у Хагу. Коме сметају јасно је. Увек ћу подржавати Шешеља надајући се да ће извући живу главу, јер он још има шта да каже и уради у Србији, а кад дође на власт, ако буде направио иједан корак као његови бивши пријатељи прелетачи који су сада на власти, прва ћу да загракћем против њега.
Пошто је Шешељ човек од ината, и то га у свему и држи, ја сам у то убеђена, издржаће. Изината и за пакост онима који би желели да он нестане.Tako je, nezna se ko je ko, i koju tikvu duva.![]()
Naravno, ima mnogo toga još da nam ispričaju i Šešelj i radikali.![]()
Iskreno, stvarno želim da što duže poživi i da ga služi zdravlje, ne zarad nas grešnika, več zbog ISTINE!
Ko ne voli Šešelj Voju
pofafao kihtu moju (Radikalno , porazumeva se)![]()