Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно, сви знамо да Николић никога није убио. Као што сви знамо да Шешељ није наручио Николићево убиство. И, наравно, сви знамо да је Николић цинкарош, пошто је тврдио да је Шешељ наручио једно убиство ( http://www.alo.rs/stari-alo/Seselj_vec_narucio_jedno_ubistvo/28633 ).

Али пошто је Шешељ као пример навео причу о измишљеном атентату на Николића (наводно, Шешељ је Луки Бојовићу наредио убиство Томислава Николића), занима ме да ли је неко чуо Вучића када је објаснио ко се од министара "састајао са Луком Бојовићем 2008. године и упозоравао га да бежи из Србије"? Чекамо одговор на то питање од 15. фебруара 2012. године. Зашто се "министар-који-се-бори-против-корупције-и-криминала" не оглашава?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/532068-Mala-kladionica-ko-je-Vučićev-ministar-X

Јесу. Али ниси схватио Шешељеву изјаву.

nebitno kako je shvatas... u svakom slucaju Seselj bi ili ispao lazov optuzujuci nevinog coveka za zlocin koji nije pocinio (sto je kaznjivo) ili bi morao da odgovara sto je do sada cutao o Tominom zlocinu i na taj nacin bi mu se sudilo kao njegovom saucesniku

stavlja covek sebe u mat poziciju bezveze

nebitno kako je shvatas... u svakom slucaju Seselj bi ili ispao lazov optuzujuci nevinog coveka za zlocin koji nije pocinio (sto je kaznjivo) ili bi morao da odgovara sto je do sada cutao o Tominom zlocinu i na taj nacin bi mu se sudilo kao njegovom saucesniku

stavlja covek sebe u mat poziciju bezveze

Лупаш глупости, стручњаче.

Ево, цитирам Шешеља па ћеш можда схватити зашто је ово изјавио :

Daću vam jedan primer da biste vi to bolje shvatili. Sadašnji predsednik Tomislav Nikolić, dva puta me je javno prozivao da sam odavde iz haške tamnice naručio njegovo ubistvo. Što nije istina. Da sam se zatekao u Beogradu, ne bih ja davao izjave sada: 'to nije istina, on laže'. Nego bih rekao: 'jeste, ja sam naručio njegovo ubistvo, a on je klao hrvatske babe po Slavoniji'. Jer ako se vi pravdate onda gubite u političkom duelu

Дакле, Шешељ никога није оптужио (или можда сматраш и да је признао да је наручио Николићево убиство?) нити је ћутао о некаквом измишљеном Николићевом злочину.
Само је објаснио неке елементарне ствари моронима из Хага. Немој ми рећи да брже капирају од тебе?!

Лупаш глупости, стручњаче.

Ево, цитирам Шешеља па ћеш можда схватити зашто је ово изјавио :

Дакле, Шешељ никога није оптужио (или можда сматраш и да је признао да је наручио Николићево убиство?) нити је ћутао о некаквом измишљеном Николићевом злочину.
Само је објаснио неке елементарне ствари моронима из Хага. Немој ми рећи да брже капирају од тебе?!

znaci Seselj da je u Beogradu pokusao bi na ironican nacin da ispadne duhovit?

njegov junak Seselj je to izjavio, sta ces vise?

- - - - - - - - - -

a jel tebi smeta kada Hrvati kazu da je Zemun na hrvatskoj teritoriji, a Madjari i Bugari isto za Novi Sad i Nis?

zasto si ti u pravu, a oni nisu?

Не обраћам пажњу на цигане по граду, зашто бих на дебиле, покатоличене Србе и црноморске цигане?

Зашто су они у праву а ја нисам? :lol: Већ сам ти објаснио - и нисам био једини - зашто сам у праву а они нису.

kad bolje razmislim Zemun i jeste bio deo Hrvatske, Novi Sad Madjarske, a Nis Bugarske, dok Dubrovnik nikada nije bio deo Srbije

Никада нисмо клали децу, за разлику од њих. Да смо се, попут покатоличених Срба, Мађара и црноморских цигана, понашали као мајмуни, Вараждин би можда био српски град.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back