Mozes da kazes i da si kosmonaut kako da budem sigurna da je istina? Svi smo mi ovde virtuelni i razlikujemo se samo po postovima i mislima koje kroz njih iskazujemo.
Ovde uopste nije rec o Seselju kao coveku ili politicaru nego haskom optuzeniku. To sto ti mislis o njemu licno (nemam ni ja sjajno misljenje o njemu) je jedna stvar ali ismejavati se na onakav nacin o njemu kao optuzeniku je dno dna, koliko god da imas stvarnih ili izmisljenih gelera.
Ako je istina ovo o gelerima onda je u najmanju ruku jos cudnije ovo sto pises.
Uzgred, toliko si zapenio da nisi ni primetio da pises sa zenom pa ti ono "seronjo" nije adekvatan izraz.
Razmisli malo o svemu sto ti pisem ako si zaista srpski ratnik.
...ne bi ti bilo cudno da si ih upoznala i na delu videla...nagledao sam se svakakvih dobrovoljaca, belih orlova, nekakvih vukova, tigrova...znam jedno, svi koji se nisu svrstali u redovne jedinice vrs su najobicnije jajare i pljackasi bas kao oni u filmu lepa sela lepo gore...mene je rat nasao u novom sadu na odsluzenju vojnog roka sa tek napunjenih 19...i ja i moj otac smo dali za drzavu u koju smo verovali po 5 godina rata...seselj ni u cemu nije slican mladicu i ostalim oficirima...ne treba mi niko pricati o tome sta seselj tamo laprda o svojim zaslugama i o borbi ljudi koji su branili svoje pragove...isuvise je ljudi, pravih heroja i mojoj 1. okb izginulo da bih imalo cenio kretena koji laprda o necemu o cemu pojma nema..rat mu je posluzio da srtvori sliku o sebi u koju vise niko ne veruje...
Poslednja izmena: