Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
12- godišnjim držanjem u pritvoru, sa beskonačnim suđenjem i bez presude,
Tribunal na najeklatantniji način pokazuje sopstvenu nemoć !

Tribunal na najeklatantniji način pokazuje sopstvenu nemoć !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ništa ne kapirate ! Voja je tamo sam otišao i sada boravi tamo dobrovoljno. Mogao je da izađe i na sahranu majke, a nije hteo. Neka velika igra je u pitanju. Možda i Sud služi samo kao paravan !

Ništa ne kapirate ! Voja je tamo sam otišao i sada boravi tamo dobrovoljno. Mogao je da izađe i na sahranu majke, a nije hteo. Neka velika igra je u pitanju. Možda i Sud služi samo kao paravan !
A ko li ga to tamo drzi , zna li ko
Sećaš li se kad je išao u Španiju da dovede nekog prevaranta za prestolonaslednika ? Uz njega je uvek bila i Tuđmanova sekretarica kao prevodilac. Tada se sastao sa nekoliko velikih igrača masonerije. Sve oko njega je mutno, počev od porekla...Pogledajte prilog 313436
Неки Срби још увек, у свом очајничком тражењу правог Србина међу данашњим политичарима, напросто, желе да Шешеља виде као таквог, и то им замагљује слику.Sećaš li se kad je išao u Španiju da dovede nekog prevaranta za prestolonaslednika ? Uz njega je uvek bila i Tuđmanova sekretarica kao prevodilac. Tada se sastao sa nekoliko velikih igrača masonerije. Sve oko njega je mutno, počev od porekla..
.Pogledajte prilog 313436
Džogani,ova ti je priča,blago rečeno, debilna.Naravno,u nju može mnogo ljudi da poveruje,međutim,autori ovakvih tekstova zaboravljaju da postoje i ljudi koji lično poznaju Šešeljevog oca,dedu,celu njegovu familiju...Tamo nema nigde ni jednog Vjekoslava.Ako je to autorova laž,da li se može verovati ostatku teksta?

Šešelja ima raznih.Vojislavovi su (ako za njih pitaš) iz istočne Hercegovine.Da se razumemo,nisam radikal,niti sam to kada bio,ali mi je glupo kada neko preuzme stare teksove ostrašćenih Šešeljevih političkih protivnika i postavlja ih svugde,misleći da je time nešto dokazao.Ako je nekome stalo do istine o Šešeljevom poreklu neka skokne do Trebinja i neka utvrdi šta je istina,a šta ne...aha.....odakle su seselji poreklom ??? kad mu vec celu familiju ????
Sećaš li se kad je išao u Španiju da dovede nekog prevaranta za prestolonaslednika ? Uz njega je uvek bila i Tuđmanova sekretarica kao prevodilac. Tada se sastao sa nekoliko velikih igrača masonerije. Sve oko njega je mutno, počev od porekla..
.
Šešelja ima raznih.Vojislavovi su (ako za njih pitaš) iz istočne Hercegovine.Da se razumemo,nisam radikal,niti sam to kada bio,ali mi je glupo kada neko preuzme stare teksove ostrašćenih Šešeljevih političkih protivnika i postavlja ih svugde,misleći da je time nešto dokazao.Ako je nekome stalo do istine o Šešeljevom poreklu neka skokne do Trebinja i neka utvrdi šta je istina,a šta ne...
Dva strica su mu se izjasnila na popisu kao katolici. Majka mu se prezivala pre udaje Marsita...SPC iz Hercegovine je dostavila Vojvodi Đujiću dokumentaciju na osnovu koje se vidi da nije pravoslavne vere, i s obzirom na to Vojvoda Đujić mu je poništio titulu ...Šešelja ima raznih.Vojislavovi su (ako za njih pitaš) iz istočne Hercegovine.Da se razumemo,nisam radikal,niti sam to kada bio,ali mi je glupo kada neko preuzme stare teksove ostrašćenih Šešeljevih političkih protivnika i postavlja ih svugde,misleći da je time nešto dokazao.Ako je nekome stalo do istine o Šešeljevom poreklu neka skokne do Trebinja i neka utvrdi šta je istina,a šta ne...
Interesanto je videti da jedan čovek liberalnih stavova i "građanin sveta" kao što si ti,prebrojava krvna zrnca kada se za to ukaže potreba.Čoveče,ti si u suštini ekstremni desničar,ali to vešto kriješ i samo se deklarativno zalažeš za toleranciju i dobrosusedske odnoseIz Orahovog dola , zemljace, iz Orahovog dola.........cista ustasija, katolici na kub......Vjekini seselji su se preobratili u pravoslavlje zbog zemlje koju su preobraceni dobijali, sto ih cini jos gorima........poreklo im je katolicko do bola.............

Interesanto je videti da jedan čovek liberalnih stavova i "građanin sveta" kao što si ti,prebrojava krvna zrnca kada se za to ukaže potreba.Čoveče,ti si u suštini ekstremni desničar,ali to vešto kriješ i samo se deklarativno zalažeš za toleranciju i dobrosusedske odnose
A mene pljuju kada kažem da su Dulići ustašija,da je Čeda Ganci,a da većina nekadašnjeg članstva DS-a i LDP-a pripada srbomrzačkoj ostrašćenoj desnici sačinjenoj iz redova nacionalnih manjina koje se zajedno sa potkupljenim Srbima krije iza levičarskih ideja i mundijalizma...
 pa meni da date vlast na tri dana , kukali bi za slobom , seseljem, titom i pride prizivali staljina i hitlera upomoc........
 pa meni da date vlast na tri dana , kukali bi za slobom , seseljem, titom i pride prizivali staljina i hitlera upomoc........
Iz Orahovog dola , zemljace, iz Orahovog dola.........cista ustasija, katolici na kub......Vjekini seselji su se preobratili u pravoslavlje zbog zemlje koju su preobraceni dobijali, sto ih cini jos gorima........poreklo im je katolicko do bola.............
Dva strica su mu se izjasnila na popisu kao katolici. Majka mu se prezivala pre udaje Marsita...SPC iz Hercegovine je dostavila Vojvodi Đujiću dokumentaciju na osnovu koje se vidi da nije pravoslavne vere, i s obzirom na to Vojvoda Đujić mu je poništio titulu ...
kada se jednog lepog dana , za par milenijuma , srpskim shatro nacionalistima digne paucina sa ociju, uvidece da su svi potezi ustaske vrece gomana, vjencislava vjeke seselja upravo isli na ruku hrvatima i njihovoj borbi za drzavu........da na drugoj strani pored ludog slobe, nije bio jos ludji seselj sa svojom shatro cetnickom ideologijom koja veze nema sa cetnistvom, ali nas je prikazivala kao najgore od najgorih, teze bi hrvati pridobili medjunarodnu zajednicu za svoju pricu.....vjenceslav vjeko seselj, ustaska gomnara im je pomogao vise nego tri oluje da dobiju drzavu

kada se jednog lepog dana , za par milenijuma , srpskim shatro nacionalistima digne paucina sa ociju, uvidece da su svi potezi ustaske vrece gomana, vjencislava vjeke seselja upravo isli na ruku hrvatima i njihovoj borbi za drzavu........da na drugoj strani pored ludog slobe, nije bio jos ludji seselj sa svojom shatro cetnickom ideologijom koja veze nema sa cetnistvom, ali nas je prikazivala kao najgore od najgorih, teze bi hrvati pridobili medjunarodnu zajednicu za svoju pricu.....vjenceslav vjeko seselj, ustaska gomnara im je pomogao vise nego tri oluje da dobiju drzavu