Saramat
Ističe se
- Poruka
- 2.994
Po njka se EU trebala davno raspasti au Americi uveliko bjesni rasni i gradjansi rat a i Srbija do Tokija![]()
Знам да ти није лако, у срцу Босна а у глави фосна

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po njka se EU trebala davno raspasti au Americi uveliko bjesni rasni i gradjansi rat a i Srbija do Tokija![]()

To se 'Rvackom Cvijeću ponovo raduje ****? Čekate Nijemce?
![]()

Odstete tamo nema i on to jako dobro zna, kao i to da ne moze da ocekuje obustavljanje postupka. Cela je prica dakle namenjena njegovima ovde, a ne onima tamo.
Ovo prosto toliko neverovatno zvuči da ja pre mislim da je neki spin ..,
jer suspenzija naknade štete bi bila skandal .., ali provericu ..,
koliko sutra![]()
За сваку годину хаговања по милионче. Праведно, али од тога нема ништа као ни од његовог скорашњег изласка.
За сваку годину хаговања по милионче. Праведно, али од тога нема ништа као ни од његовог скорашњег изласка.
Moderator se razume u politiku i u pravo - "k'o Marica ...." - Izvini Marice ....
Mrzi Šešelja i Radikale toliko da ih je skoro sve rasterao s foruma ...
Šešelj traži 12 miliona evra!
![]()
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj predao je Pretresnom veću Haškog tribunala podnesak u kojem zahteva obustavljanje krivičnog postupka, hitno i neodložno puštanje na slobodu, kao i isplatu 12 miliona evra na ime nematerijalne štete, izjavio je danas potpredsednik SRS Zoran Krasić.
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/seselj-trazi-12-miliona-evra/37780
Meni se javlja da će on dobiti odštetu, videćemo već.
Čitala sam negde davno da je neko rekao da će dr Šešelj biti jedini koji će od kazamata izvući dobru kintu , ja navijam za to naravno.
Ne razumem samo zasto Rusi ne preduzimaju nista da se ovaj covek oslobodi?