Војислав Шешељ - политички мртав или не?

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Занима ме да ли мислите да је Војислав Шешељ политички умро, ако се тако може рећи?
Заправо, да ли је његово време заиста прошло као што неки тврде?
Што се мене тиче, нисам тако сигуран у то. Нисам, додуше, гласач СРС, али поштујем њихов патриотизам и љубав према Србији и очувању традиције.

Занима ме да ли мислите да је Војислав Шешељ политички умро, ако се тако може рећи?
Заправо, да ли је његово време заиста прошло као што неки тврде?
Што се мене тиче, нисам тако сигуран у то. Нисам, додуше, гласач СРС, али поштујем њихов патриотизам и љубав према Србији и очувању традиције.

Наша СРС се налази у озбиљној кризи то је тачно. Војислав Шешељ је неправедно утамничен већ више од 10 година када би се којим случајем вратио био би дочекан као велики херој што и јесте, а верујем да би СРС поново посталавелика парламентарна странка.

Наша СРС се налази у озбиљној кризи то је тачно. Војислав Шешељ је неправедно утамничен већ више од 10 година када би се којим случајем вратио био би дочекан као велики херој што и јесте, а верујем да би СРС поново посталавелика парламентарна странка.
Па још нема пуна деценија, биће у фебруару, али свеједно.
У сваком случају, разочаравајуће је колика фарса је постао тај процес против њега. Да није кретенски, било би можда и смешно.

Vojislav Seselj je danas politicki ziv, ko kad bi ispricao nekome vic. .eto na tom nivou otprilike.
sigurno da danas nije...ali.....kad se vrati(ako ga ne smaknu) nece dugo biti u zapecku.sigurno ce imati svoje mjesto u parlamentu. a tek kad ozeze po naprednjacima i dragom mu kumu.
sesa je jedini politicar kojeg se danas u srbiji ne moze kupiti,zato ga i drze u kazamatu.
.

sigurno da danas nije...ali.....kad se vrati(ako ga ne smaknu) nece dugo biti u zapecku.sigurno ce imati svoje mjesto u parlamentu. a tek kad ozeze po naprednjacima i dragom mu kumu.
sesa je jedini politicar kojeg se danas u srbiji ne moze kupiti,zato ga i drze u kazamatu.
.

Ti stvarno mislis da su mu apdejtovali srce, ma jok. .tu radi casovnik.

.
Да сам на њиховом месту, не бих му се обрадовао...
Верујем да им није пријатно када само и помисле на могућност његовог повратка.

Upravo će dani ispred nas odgovoriti na pitanje koliko je Vojislav Šešelj politički živ.

Naime, kada Srbi posle svega što će im se uskoro dogoditi, budu odgovorili na pitanje da li žele nacionalnu državu ili ne,
ujedno će dati i odgovor na pitanje vezano za Vojislava Šešelja.

NARAVNO DA ŽELE

To ..ŽELI ...svaki narod koji ...DRŽI I BRINE O SEBI...:think:

Што га више живог "покопавају" то је јасније да су сасвим сигурни како би им управо Шешељ на слободи био навећи политички опонент, једноставно је. Али издржаће он. Верујем. Моје поштовање Шешељу за све што је издржао...

Upravo će dani ispred nas odgovoriti na pitanje koliko je Vojislav Šešelj politički živ.

Naime, kada Srbi posle svega što će im se uskoro dogoditi, budu odgovorili na pitanje da li žele nacionalnu državu ili ne,
ujedno će dati i odgovor na pitanje vezano za Vojislava Šešelja.

Srbija jeste nacionalna država, ne Šešeljevom zaslugom

Шешељ није политички мртав докле год су радикали на власти, мада без беџа, али иовако би они тај беџ скинули да су овога из Хага пустили 3 године по његовој предаји, а како је првобитно и било замишљено; и још важније од самог беџа, у том случају би Шешељко причао данас исто оно што данас причају његови "кумови", све по јевропејски....али, из Хага се ипак не може говорити лепо о Еу, тј. о Нато, и тако је Шешељко остао "веран својој идеји" и "тврди националиста".

Back