VODOLIJA

QQ, nemam ja svog nedragocenog vremena za to :P
samo hocu prosto: kako bilo koje nebesko telo mozhe uticati na moje postojanje, kao i na postojanje 800 mil. ljudi na ovoj planeti, koji su isti znak kao ja?

Kad bi to tako išlo....Znak to ti je samo neko grubo odredjenje, dok sve zavisi od niza drugih planeta, njihovih položaja, geografske širine i sl...tj. bitna je tvoja natalna karta.

pa ne mozesh da sve posmatrsh kroz plastican primer znaka, podznaka i meseca. Ima tu mnogo pokazatelja, npr. mars u jarcu izaziva da se osoba bavi cinovnistvom, da je usmeren na cilj. itd

ma nije lose samo si malo trvdoglavastija osoba i dosta si cudljiv. Inace tvoj problem je sto hoces da napadas temu koju ne razumes potpuno i koju nisi prethodno istrazio. Niko od astrologa ti nece reci sudbinu, posto je sam stvaras, ali postoje oblasti na koje bi ti astrolog mogao skrenuti paznju gde bi mogao da imas problema,sta ti je super i sl. Ako si iole introspektivan i upotrebis sunce u vodoliji, malo iskljucis onog jarca sasvim bi lepo razumeo u cemu je tajna astrologije. Usput, niko te ne moze naterati da verujes ni u sta, ali nije nacin ni da napadas bez potrebe. Pozz

ma nije lose samo si malo trvdoglavastija osoba i dosta si cudljiv. Inace tvoj problem je sto hoces da napadas temu koju ne razumes potpuno i koju nisi prethodno istrazio. Niko od astrologa ti nece reci sudbinu, posto je sam stvaras, ali postoje oblasti na koje bi ti astrolog mogao skrenuti paznju gde bi mogao da imas problema,sta ti je super i sl. Ako si iole introspektivan i upotrebis sunce u vodoliji, malo iskljucis onog jarca sasvim bi lepo razumeo u cemu je tajna astrologije. Usput, niko te ne moze naterati da verujes ni u sta, ali nije nacin ni da napadas bez potrebe. Pozz

aha slazem se, vrlo je zatucan bio odmah je napao bez razmisljanja...

:)Drage moje VODOLIJE,dosla sam do zakljucka koji glasi:Vodolije su naj pozitivnije(zenske) i da ih na ovom svetu ima vise ,ovaj svet bi izgledao mnogo bolje,humanije,lepse.Rodjena sam3.2.....u22 i 45min-petak.Moram priznati da neznam pod znak a i nisam time opterecena.Vole me i stari i mladi,uvek imam vremena za svakoga,dobar sam slusaoc i iznad svega mi je stalo da pomognem onome kome je moja pomoc potrebna.Mnogo puta mi se potvrdilo da samo treba da uveki slepo sledim svoju intuiciju koja je uvek bila ne pogresiva.Volim poeziju,pisem pesme,trenutno pisem knigu auto biografskog karaktera koju zelim da ostavim svojoj deci.I jos nesto:po horoskopu ,vodolija sa skorpijom nikako ne moze,eto ja sam vodolija i veoma srecno i uspesno zivimo u braku 30 godina.Kao sto vidite vodolije ruse sve barijere,pozitivno.Pozdrav svim vodolijama,dobro zdravlje i dobra sreca.:):super:

moze meni neko da kaze koji znak odgovara meni ja sam vodolija/vaga :???:
mjesec u ribama

Znaci podznak vaga. Pa vladar partnerovog AC i DC, koji god da je podznak, ne sme biti u skorpiji, ovnu i devici, jer su to mesta pada i izgona venere. Naravno sve zavisi od karti.
Eto ja malo citam uporedne horoskope, vezbam ih, pa sam kod Imsiragica videla nesto kao pravilo vezano za polozaje.
A u kom znaku ti je venera?

Si siguran u ovo?
Btw, gde si ti?

Back