peleplay
Aktivan član
- Poruka
- 1.323
Siguran, bar za sada. Mada nikad ne reci nikad
Tu sam bwe, gde ste svi vi nestali? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Siguran, bar za sada. Mada nikad ne reci nikadTu sam bwe, gde ste svi vi nestali?
![]()

Juhu, evo i mene!!! Stigoh pravo s operacije.
Zdravstvujte svi!!!![]()

Pozz od josh jedne Vodolijice(Podznak: Rak)!
Jel moze neko da mi pomogne da nadjem neshto o odnosu vodolije i blizanca?

prava kombinacija...
Blizanci - Vodolija
Vas dvoje se savršeno slažete, a ako kojim slučajem sklopite brak, on će biti srećan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamični, tako da je vaš život pun akcije i čestih promena. Ukoliko se ne opustite dovoljno, vaš seks može preći u rutinu. Plašite se da jedan drugom pokažete svoja osećanja, ali jednom kad zadovoljite svoj seksualni život, vi ćete moći potpuno da uživate jedno u drugom. Vi, kao dim i partner, kao oblak, gonite jedan drugoga i volite jedan drugoga. Medju vama su nagli i spontani susreti, medjusobni kontakt je bez predrasuda i brzo se poveravate bez analiziranja ima li ta veza smisla. Nekad čak olako predjete i na perverzije. Vežu vas ideali muzike i književnosti. Kao sangvinici zajedno se i brzo odlučite na putovanja, avanture i društva. Uvek ste u lovu za senzacijama i novotarijama, i stvaranje novih i novih poznanstva. Dubinsku intimu ne doživljavate, ali zato ste slobodni od potresa ljubomore. Vi ste je površni a partner je dublji i stvari prozire. Brak može iznenada puknuti kao što je iznenada i došao ako su aspekti Mesec-Uran loši.
Uuuuu... Najsss... Me likes this... ^^
I meni, veruj mi...![]()
I ti imash takvu kombinaciju? ^^
aham...ja blizanac, a devojka vodolija...![]()
I ti imash takvu kombinaciju? ^^

Postoji (zalepljena) tema KO S KIM.Cao evo jes jedne vodolijice!/Jarac! Mene interesuje kako se slazemo sa Lavovima (muskim)?![]()