hvala astro pile sto si stavila kartu, ja prosto nisam znala ni kako da nesto kamufliram niti kako da sliku ovde prenesem.al eto mornarka me je odobrovoljila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno su nam SVE planete na istim stepenima, isti aspekti (logicno)... razlika je u tome sto je tebi podznak Lav, moj je Rak... prema tome razlicit raspored planeta po kucama, recimo te tri koje su tebi u 7., meni su u 8., Venera u 9. itd...meni su sunce, mesec i merkur u sedmoj kuci i u vodoliji a i venera mi je u vodoliji ali u osmoj kuci
da li neko od vas moze nesto da mi kaze o meni na osnovu toga
hvala unapred:shock::-):grin:
![]()
valjda ce sada da uspe
aha.............
pa.ali ocigledno sam ja u nesporazumu sa drugima, jer, dok nisam ubacila kartu, niko nista nije hteo da mi kaze o horoskopu, pile je rekla da ne zeli nista da mi kaze bez karte, posle je samo ubacila moju kartu a nista nije rekla, ti si mi pisala o mom horoskopu, ali si rekla da si laik i da se i ti pitas sta ce neko drugi da kaze ko se bolje razume. onda sam ja cekala da neko nesto kaze ali niko nista nije pominjao, i zato sam otvorila novu temu, jer sam mislila da ce tamo bolje da se vidi. da je neko jos sem tebe vec komentarisao na onoj prvoj temi, sigurno ne bih otvarala nijednu drugu temu.
ja samo zelim komentar i ne mogu da nagadjam sta je u glavama posetioca. ako niko ne zeli da mi odgovori, on nece ni na jednoj temi
pozdrav djuro