- Poruka
- 9.182
Ne znam da odgovorim, u godinama sam kad se jos uvek ne folozofira o seksu. Eto pevi put cujem za sindrom premorene zene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Paula zna...zna i umije, da takvo stanje razumije...E, ja mislim da to više ima veze sa muškarcima nego sa ženama, tj oni se ustežu da probude maštu, dapokažu divljinu. Imaju otpor ako ženu vole da se prema njoj ponašaju bezobrazno, da joj govore razne stvari koje bi je uzbudile.. nego su sve nešto fini i na note i onda se samo ljubakaju i ljubavišu i to je to. Stide se da pokažu da u jebači, stide se da joj kažu dođi da ti bata pokaže nešto, da te iz-ebem da jedva stojiš.. itd (lupetam sad hehe).. Znači, videla sam takve, sa njima je sex isprazan, oni se stide, i kada im bezobraznim rečima probudiš nešto u njima oni se povuku, kažu ti si k$$$, ja želim biti fin, da te poštujem... jednostavno je tako.
Jebanjej,tucanje.vodjenhe ljubavi ?pa sta rade u krevetu neko se jebbu.kakvo vodjenje ljubavi...ublazena recenica za jebbanhe.penis u vaginu.snošajPre neki dan sedim sa drugaricom na kafi i priča mi ona kako je u životu imala duži period u kome je imala distancu prema sexu iako je uredno stekla muža i decu.
To je držalo na kratkoj uzici dugo godina i nije u sexu uživala prekomerno nego reačunalo se tek da se kaže da je imala sex reda radi.
Mislila sam da je u pitanju onaj klasični sindrom premorene žene pa je zato ta distanca bila tako izražena ali ona kaže da grešim.
Ona ima teoriju da sve mlade žene koje se udaju imaju potrebu da dožive katarzu sa voljenim čovekom koga su odabrale
ali vremenom
prevelika očekivanja oko bliskosti dveju duša dovedu do opšte nezainteresovanosti za intimne trenutke sa izabranikom, ko bi reko ha?
jer voditi ljubav je predosadno, ona kaže!
I ja je onda pitam
do kakvog si zaključka došla?
a ona kaže kada sam počela posle 45 godine da se iebem sa muškarcem a ne da vodim ljubav sve se namestilo kako treba
Nije više brinula da li će biti glasna da li će biti snažna šta će govoriti i kako će izgledati u akciji
on zadovoljan ona zadovoljna miliju jedno drugo rečima dok razgovaraju telefonom
Pogledajte prilog 1612028
Hoću da vas pitam da li je ukidanje kočnica u sexu i u načinu na koji doživljavate telo vašeg partnera ključno za dugu i stabilnu vezu
ili je ključno za extra sex iz koga kasnije nevidljivim mrežama idu sve niti koje vezuju dve osobe zadovoljenih potreba
Iako se samo termin razlikuje da li postoji razlika u vođenju ljubavi i iebanju između odraslih ljudi?
Koliko puta nedeljno vodis ljubav i koja je tvoja najomiljenija poza?Razlika nije u tehnici nego u osobi.
Vodis ljubav sa osobom koju volis, j.ebes sta stignes.
Kada nema ljubavi ostaje seks bili u vezi, braku ili solo.
ti verovatno radiš kao mesar u matijevićuJebanjej,tucanje.vodjenhe ljubavi ?pa sta rade u krevetu neko se jebbu.kakvo vodjenje ljubavi...ublazena recenica za jebbanhe.penis u vaginu.snošaj
a što bi to tebe trebalo da zanima?Koliko puta nedeljno vodis ljubav i koja je tvoja najomiljenija poza?
A razmisli Lorelajna još jednomRazlika nije u tehnici nego u osobi.
Vodis ljubav sa osobom koju volis, j.ebes sta stignes.
Kada nema ljubavi ostaje seks bili u vezi, braku ili solo.
Jedino takvo iebanje i ima punog smislaA razmisli Lorelajna još jednom
Da li je moguće iebati se sa osobom koju voliš?
Vilijam Blejk u potpisuNeradi se o tome da se "usteźu" nego ih prosto vole pa nebi da ih tretiraju kao drolje čak i ako to one žele (a nažalost žele jer 99 posto žena ako ne i manje mrzi sebe pa se lože na to,što si i ti priznala)
Prosto je-ako nekog voliš,poslednje što ćeš želeti je da se prema njem tj u ovem slučaju njoj ponašaš bezobrazno no naprotiv,obrazno i s poštovanjem
Ali avaj pak naime nažalost pošto ooogromna većina žena "razmišlja" tako ko ti i ima taj mizogini (to znači ženomrzački) mentalitet,a i većina muškaraca mrzi žene,onda i netreba da čude toliki razvodi,nasilja,nepoštovanje žena (koje nepoštuju ni same sebe),femicidi itd
Tuga,žalost i beznadje 22.veka![]()
Toga govorim vec godinama a onda Koji godinu preskocim...jednom reciju spam ti nije opstespamerski pa ga se mora sasecipa i ovo je ''sveopšte mesto'' lol,čitav hebeni forum ste pretvorili u sprdnju,chat,pričaonicu sa milijardu poruka u sekundi i milijon članeva a ne forum,gde nonstop spamujete i lupetate i ćaskate,a forum nije to i nesluži za to,te što bih ja bijo drugačiji?nepada mi napamet! dakle svejedno je koja je ''tema'' u pitanju,bukvalno SVE ili skoro sve su upropašćene usled vaših spamova,predosadnih besmislenih smaračkih ćaskanja itd itd sa nula posto prave diskusije,debate,argumentacije i ostalih stvari za koje..paj sad..forum i služi! msm da ste vrv pomešali ''forum'' sa ''chat roomom'' ili grupom na fejsbuku ili tako neštko će ga znati
zato je predebilno,idiotski i licemerno kad mi ovi debilni ''moderatori'' (tj meni il bilo kom drugom) brišu poruke uz napomenu ''spam'' i slično a ostale su kao okej![]()
Sta tebe briga?a što bi to tebe trebalo da zanima?
Ne!Carnex!ti verovatno radiš kao mesar u matijeviću
Potpisujem.pa dobro svaka ili većina,
hajde da verujemo da su mudre ako imaju okidač od muškarca za slobodnije ponašanje u sexu da će ga iskoristiti na najbolji moguć način.
neće da leže među laticama ruža kao miloske venere
pa eto sad opet dolazimo do toga da žena ne može sasvim sama da razbija predrasude koje su joj nametane kroz život bez pomoći partnera
ali ako njen muškarac ne želi da je vidi na kolenima zato što ljubi decu tim ustima jasno je zašto joj je izbor sumnjivi motel usred bela dana
sa likom koga poznaje deset minuta
i eto matori,šta ti to govori o tome kake su žene? čast izuzetcima koih vrv i nemaVodjenje ljubavi je u stvari kastracija za muskarca. Dovede na nivo pitomosti jer joj treba ta vrsta sigurnosti i podrske. I onda to puca jer taj animalni deo se gubi. I onda on vodi ljubav s njom, opusta je, neznosti, pun miline prema njoj, dok ova sva osetljiva precutno zamislja kako je dvojica pune ko pile na raznju i obilno svrsavaju u nju a ovaj je drzi za ruke i govori koliko je voli bez obzira na sve.